szukamy 2 osób do pracy na stanowsikach Junior PHP Developer.
Praca na pełen etat, stała i stabilna - bez możliwości pracy zdalnej (konieczna przeprowadzaka do Irlandii).
Praca polega na rozwijaniu/dostosowywaniu aplikacji, którą dostarczamy naszym klientom (Irlandia, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone Ameryki, Zjednoczone Emiraty Arabskie) - oferujemy jedną aplikację zbudowaną z wielu modułów.
Nasza aplikacja podzielona jest na dwie części - dostępną publicznie oraz panel użytkownika. Strony serwowane przez część dostępną publicznie osiągają odwiedzalność na poziomie blisko 70 milionów wyświetleń rocznie.
Dodatkowo oferujemy dostęp do części publicznej za pomocą aplikacji na urzadzenia mobilne.
- wymagania
- znajomość języka angielskiego (w mowie i piśmie w stopniu umożliwiającym porozumiewanie się wewnątrz zespołu - angielski nie musi być perfekcyjny).
- zajomość php 5 oraz umiejętność tworzenia prostych struktur obiektowych
- znajomość MYSQL (tworzenie postych zapytań, umiejętność projektowania tabel)
- znajomość javascript (preferowane jQuery)
- znajomość CSS, HMTL
- umiejętność tworzenia prostego/przejzystego/intuicyjnego w użyciu kodu
- umiejętność ponownego wykorzystywania istniejącego kodu.
- umiejętność edycji cudzego kodu
- umiejętność optymalizacji kodu/zapytań.
- preferowane :
- znajomość MYSQL (tworzenie np. triggerow)
- znajomość frameworka MVC (cakephp/ZF) + obycie z ORM
- znajomość systemu komentarzy phpDoc
- podstawowa znajomość Eclipse z PDT.
- podstawowa znajomość systemu operacyjnego linux.
- znajomość systemu kontroli wersj (SVN/GIT)
- znajomość PHPUnit.
Wynagrodzenie będzie negocjowane indywidualnie, zależy od doświadczenia/umiejętności.
--- edit ----
Zakres płacowy : 20k - 30k €/ rok (brutto).
--- edit ----
Odnośnie do doświadczenia komercyjnego i wykształcenia kierunkowego - mam świadomość tego, że nie zawsze oba idą w parze z wiedzą i kretywnością, więc nie ujmowałem ich w wymaganiach.
Wszelkie pytania proszę przesyłać na tego maila (założonego właśnie w tym celu) : phpirlandia@gmail.com.
Nie szukamy wszystko-wiedów więc nawet w razie wątpliwości zachęcam do zadawania pytań/przesłania CV (j. polski).
Z mojej strony mogę pomóc w załatwianiu formalności - numer ubezpieczenia społecznego, konto w banku, wynajem domu/mieszkania; odpowiedzieć na pytania dotyczące kosztów utrzymania w Irlandii itp.
Ta oferta zostanie uzupełniona o dane firmy itp. w momencie, w którym oficjalnym kanałem dostanę pełne ogłoszenie o pracę (adminów proszę o wyrozumiałość