Gdy dodałem kod, który podałeś, wyświetlała się tylko biała strona. Kombinowałem jak mogłem i dodałem go w takiej postaci:
'Styczeń', 'Luty', 'Marzec', 'Kwiecień', 'Maj', 'Czerwiec', 'Lipiec', 'Sierpień', 'Wrzesień', 'Październik', 'Listopad', 'Grudzień'
);
foreach($months as $month) {
echo '<li class=miesiac>' . $array_months[$month] . ' </li>'; $displaymonth = true;
Okazało się, że wyświetlany był miesiąc później niż został dodany wpis (jeśli dodany był we wrześniu, pojawiał się październik), a w dodatku nie wyświetlał się grudzień. Zacząłem więc $array_months od miesiąca grudnia.
'Grudzień', 'Luty', 'Marzec', 'Kwiecień', 'Maj', 'Czerwiec', 'Lipiec', 'Sierpień', 'Wrzesień', 'Październik', 'Listopad'
);
Okazało się, że miesiące pojawiają się tak jak został dodany wpis (jeśli we wrześniu, to pojawiała się data - wrzesień). Problem w tym, że nadal przy wpisach z grudnia nie pojawiała się data. Zrobiłem więc w array_months grudzień na początku i końcu.
'Grudzień', 'Styczeń', 'Luty', 'Marzec', 'Kwiecień', 'Maj', 'Czerwiec', 'Lipiec', 'Sierpień', 'Wrzesień', 'Październik', 'Listopad', 'Grudzień'
);
Teraz działa poprawnie, ale czy jest to prawidłowe rozwiązanie?
Dzięki Twojej poradzie rozwiązałem problem. Dzięki wielkie!