Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Aplikacja do prowadzenia drobnej rachunkowości np. w klasi
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
patry6123
Witam,
jest to moja pierwsza taka aplikacja więc prosz o Wasze oceny, nie tylko pozytywne, ale również o zgłasanie błędów, bo na 100% coś przeoczyłem. Proszę bardziej o testowanie funkcji admina i moderatoa niż zwykłych użytkowników.

Link: info-kurs.webt.pl/app/index

Wszystkie opinie mile widziane.

Dane dostępu:

admin/administrator
mod/moderator
tzm
Nieznana kolumna 'sadfsdf' w field list
Coś poszło nie tak ze zobowiązaniem dla Jan Kowalski.

wyszukiwanie osob jest porojone, jak bedziesz mial 1000 uzytkownikow to zrobisz liste select?smile.gif
patry6123
Cytat(tzm @ 29.12.2014, 00:22:13 ) *
Nieznana kolumna 'sadfsdf' w field list
Coś poszło nie tak ze zobowiązaniem dla Jan Kowalski.

wyszukiwanie osob jest porojone, jak bedziesz mial 1000 uzytkownikow to zrobisz liste select?smile.gif

Jaka kolumna 'sadfsdf' w field list?

Co do wyszukiwania, tak racja jest słabe, ale obecnie nie mam pomysłu na nic innego
tzm
Jak nie wiesz o co chodzi z tym polem to juz wiesz co musisz napisac w nastepnej kolejnosci, logowanie bledow.

http://info-kurs.webt.pl/money/add_money_to_target

Jak puszczam stringa a nie inta to wali takim wlasnie bledem. Wywala podana wartosc jako nieznane pole.

A wyszukiwanie.. prosta sprawa.

Podepnij pod keyup funkcje w js ktora Ci bedzie przekazywala ajaxem parametr w gecie do wyszukiwarki i zaciagaj wszystkie wpisy ktore beda pasowaly do wpisanej wartosci posortowane wg najwiekszego dopasowania. Tak to robi facebook.

edit: literowki
patry6123
Co do błędu to zapomniałem usunąć wyświetlanie błędów mysql. Z wyszukiwanie pomyślę, dzięki za radę. Zapomniałem odkomentować skrypt który dodaje wpłaty więc nie działa to narazie, rano poprawię.

W jakim sensie logowanie błędów? Bo taki termin niewiele mi mówi.
untorched
Cytat(patry6123 @ 29.12.2014, 00:45:23 ) *
Co do błędu to zapomniałem usunąć wyświetlanie błędów mysql.

Powinieneś chyba usunąć błędy a nie ich wyświetlanie ^^
patry6123
Błąd ten wynika z niewłaściwego typu danych wprowadzonych do pola tekstowego. Nie wiem co tutaj poprawiać
kujol
Cytat(patry6123 @ 30.12.2014, 17:11:45 ) *
Błąd ten wynika z niewłaściwego typu danych wprowadzonych do pola tekstowego. Nie wiem co tutaj poprawiać

Zweryfikować wprowadzone dane i je przepuścić, jeśli są prawidłowe, a jesli nie to wyświetlić odpowiedni komunikat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.