Mam problem z htaccessem. Kiedy stosuję paginację dla miast bez polskich liter np: szczecin lub liczb wszystko jest ok. Jeżeli wybiorę już nazwę z polskimi znakami np: poznań
to już nie działa.
Kurcze nie wiem gdzie jest problem. Szukałem na necie, ale nie potrafie znaleźć rozwiązania.
plik .htaccess
RewriteRule ^(.*),(.*),kod.html$ kodpocztowy_miasto.php?page=$1&pokaz=$2&przeszukaj=Szukaj
plik kodpocztowy_miasto.php
mysql_query("SET NAMES 'latin2'"); $pokaz = $_GET['pokaz']; if($_GET['przeszukaj']=="Szukaj"): { $pokaz = $_GET['pokaz']; if ($_GET['page']!="") $str=urldecode($pokaz); else $str = iconv("utf8","iso-8859-2", $pokaz); $pokaz=$str; $sql = " "; $wykonaj1 = mysql_query($sql); list($wszystkich)=mysql_fetch_row($wykonaj1); $page = $_GET['page']; if ($page == "") $page="1"; $poprzenia = $page -1; $nastepna = $page +1; $ile="10"; $podstron = ceil($wszystkich/$ile); $sql=" ".(($page-1)*$ile).",".$ile; $result=mysql_query($sql);?> <? $i = 1; { ; } else { } { $str = iconv("utf8","iso-8859-2", $pokaz); $pokaz=$str; $i++; ?> <? $stra=''.$row['id'].'-'.$row['kod_pocztowy'].'-'.$row['miasta'].''; ?> <div class="search-list"> <div class="search-list-address"> <div class="search-list-name"> </div> </div> </div> <? } } endif; ?> <div class="paginacja"> <? // odnośnik na poprzednią stronę if($page != 1) { } echo(' <a style="text-decoration:none" class="paginacja strong" href="'.$i.','.$pokaz.',kod.html"> '.$i.'</a> '); } if($page != $podstron && $podstron > 0){ }
PROSZĘ O POMOC. Z GÓRY DZIĘKUJE.