Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: paypal, inny kraj
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nospor
Hejka, zalozmy ze mam konto paypal w Polsce. Jesli chce dodać adres z innego kraju to co mam zrobic? Z tego co czytam wstepnie w necie to musze zalozyc nowe konto paypal z danym krajem. To prawda?
by_ikar
Adres czego? Bo jeżeli chodzi o adres nie wiem, karty którą podłączasz, to w sumie musi się przedewszystkim zgadzać imię i nazwisko a adres zawsze można dodać inny podczas dodawania karty. Tylko w sumie, co to za różnica czy masz ustawioną Polskę czy inny kraj ?
nospor
Cytat
Tylko w sumie, co to za różnica czy masz ustawioną Polskę czy inny kraj ?
To, ze na koncie polskim, nie jestem w stanie ustawic poprawnego adresu zagranicznego. Ciagle wymaga wojewodztwa, "poprawnego" kodu pocztowego, a takie rzeczy w innych krajach nie istnieją przez co nie jestem w stanie podac zagranicznego adresu.
Xelah
Ja musiałem zalożyć nowe konto. To chyba nawet jest gdzieś w regulaminie. Nie da sie tak po prostu zmienić kraju. Przynajmniej nie dało sie 3 lata temu, jak to robiłem.
nospor
Tja, teraz raczej niestety jest tak samo. Łudzilem sie, ze moze jednak nie, temu założyłem ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.