Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: reChaptcha
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kshyhoo
Gdzie nie wejdę, to reChaptcha nie działa poprawnie. Wpisuję kod i, albo zamieli i pokaże nowy, albo komunikat, że błędny kod. Też tak macie?
Pyton_000
U mnie na blogu działa wink.gif
Kshyhoo
Cytat
Czytaj więcej > Whoops, looks like something went wrong.

więc nie mogę sprawdzić, czy u Ciebie działa smile.gif
Pyton_000
Właaahhh... deploy nie zadziałał biggrin.gif

A reCaptha jest w /contact (dół strony)
Kshyhoo
No tak, 2 obrazki... ale ja mam problem z tymi z wpisywaniem wyrazów,
Pyton_000
zapodaj jakimś linkiem smile.gif Chyba nie myślisz że będą latać po internetach i szukać captcha biggrin.gif
Kshyhoo
Usunąłem ciacha i zaskoczyło, zassałem jeden plik - i problem wrócił. Wpisuję, czekam, czekam, czekam w nieskończoność... albo kilku próbach czapta z konturami liter - zawsze błędnie.
Tak sobie myślę, czy to nie wina dostawcy internetu, bo mam to ma wszystkich kompach.
Np.: klik
Pyton_000
To Rapidu nawala wink.gif

Kod
POST https://rapidu.net/ajax.php?a=getCheckCaptcha 500 (Internal Server Error)
Kshyhoo
No ale i inne serwisy posiadające reChaptcha w takim razie, bo miałem ten sam problem na datafile.com.
Pyton_000
Czyli to może być wina samego recaptcha.
Kshyhoo
Możliwe, bo kilka razy się zmieniał typ kodu... Może coś kombinują i im nie wychodzi. Pewnie pod wpływem szampana wink.gif
Spawnm
ReCaptcha jest od google, a jak by ktoś nie zauważył to w ostatnich tygodniach co chwilę gdzieś robią jakieś fejkapy biggrin.gif
Kshyhoo
A to tak, zauważyłem wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.