rad11
9.02.2016, 22:54:00
Będę chciał napisać system zarzadzania projekami i moje pytanie czego wam brakuje w obecnych systemach ?
co to robi w tym dziale?
Tyle czasu na forum, 1k postów i nie wie?

zrób sobie zestawienie tych najbardziej istotnych według jakiś kryteriów i na bazie tego wyciągnij najważniejsze funkcjonalności. Laik powie Ci, ze języka polskiego. Generalnie ciężko będzie Ci przebić jirę, redmine, trello też jest popularne.
destroyerr
15.02.2016, 08:53:34
Automatycznego wypełniania a jeszcze lepiej automatycznego wykonywania, możesz zrobić taki przycisk "Zrób" i będę sobie siedział i klikał. Poza tym sądzę, że jest już tyle systemów i to nawet tych dobrych, że ciężko będzie wprowadzić nową funkcję, która nie istnieje w tych systemach.
Dejmien_85
16.02.2016, 12:08:36
No jeśli w ogóle kiedyś uda się Tobie stworzyć system, który będzie choć w miarę dorównywał obecnym systemom (np. Jira, Confluence), wtedy złożę Ci gratulacje.
sazian
16.02.2016, 19:47:34
jeśli już chcesz się czymś takim zajmować to jak dla mnie na rynku nieco bardziej brakuje jakiegoś prostego programu do zgłaszania błędów.
Coś na tle prostego żeby każdy klient sobie z tym poradził.
Zobacz chociażby na tak prosty zgłaszacz ja "mantis bug tracker"
przy zgłaszaniu masz do wypełnienia:
Powtarzalność, Ważność, Priorytet, Platforma, System operacyjny, Wersja systemu, Kroki by powtórzyć, Dodatkowe informacje
i już większość ludzi głupieje.
Za proste ?
to połącz to z serwerami pocztowymi,
klient wysyła zgłoszenie mailem, a system automatycznie je zaciąga i może być dalej obsługiwane ze zgłaszacza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.