Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: systemy do zarządzania projektami
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rad11
Będę chciał napisać system zarzadzania projekami i moje pytanie czego wam brakuje w obecnych systemach ?
com
co to robi w tym dziale?

Tyle czasu na forum, 1k postów i nie wie? wink.gif

zrób sobie zestawienie tych najbardziej istotnych według jakiś kryteriów i na bazie tego wyciągnij najważniejsze funkcjonalności. Laik powie Ci, ze języka polskiego. Generalnie ciężko będzie Ci przebić jirę, redmine, trello też jest popularne.
destroyerr
Automatycznego wypełniania a jeszcze lepiej automatycznego wykonywania, możesz zrobić taki przycisk "Zrób" i będę sobie siedział i klikał. Poza tym sądzę, że jest już tyle systemów i to nawet tych dobrych, że ciężko będzie wprowadzić nową funkcję, która nie istnieje w tych systemach.
Dejmien_85
No jeśli w ogóle kiedyś uda się Tobie stworzyć system, który będzie choć w miarę dorównywał obecnym systemom (np. Jira, Confluence), wtedy złożę Ci gratulacje.
sazian
jeśli już chcesz się czymś takim zajmować to jak dla mnie na rynku nieco bardziej brakuje jakiegoś prostego programu do zgłaszania błędów.

Coś na tle prostego żeby każdy klient sobie z tym poradził.
Zobacz chociażby na tak prosty zgłaszacz ja "mantis bug tracker"
przy zgłaszaniu masz do wypełnienia:
Powtarzalność, Ważność, Priorytet, Platforma, System operacyjny, Wersja systemu, Kroki by powtórzyć, Dodatkowe informacje

i już większość ludzi głupieje.

Za proste ?
to połącz to z serwerami pocztowymi,
klient wysyła zgłoszenie mailem, a system automatycznie je zaciąga i może być dalej obsługiwane ze zgłaszacza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.