pytalem sie o cos grzecznie i nic mi niepowiedzieli, glupie ludziska tu sa i forum tez jest glupie
kszychu
13.01.2005, 16:58:34
Posłuchaj. Wchodząc do jakiejś społeczności musisz zaakceptować zasady panujące tam. Założę się, że Ty nawet nie przeczytałeś naszego regulaminu.
Gdybyś przeczytał, wiedziałbyś:
a ) jak formułować pytania, by uzyskiwać zadowalające odpowiedzi
b ) gdzie umieszczać tworzone przez siebie nowe wątki
To, że przeniosłem niepoprawnie umieszczony przez Ciebie post potraktowałeś jak.... obelgę?! A ja chciałem tylko, by Twoja wypowiedź znalazła się we właściwym miejscu.
I jeszcze jedna sprawa. Niezależnie gdzie się znajdziesz, należy odnosić się do innych z szacunkiem. Tego niestety nie da się nauczyć z regulaminu, i jeśli rodzice spaprali sprawę, to możesz mieć tylko do nich pretensję. Ale jeżeli w Twoich wypowiedziach będzie brak szacunku dla innych użytkowników forum to będziesz tępiony wszelkimi dostępnymi środkami!
Ten wątek zamykam. Jeśli masz jakieś żale czy chcesz mi zwyczajnie nabluzgać zapraszam na PW - jak przeczytasz regulamin będziesz wiedział co to jest.
seaquest
13.01.2005, 20:16:34
No a ja dokładam ostrzeżenie za brak szacunku nie tylko dla moderatorów, którzy ciężko pracują aby korzystało się z forum jak najłatwiej i żeby ten ogrom wiedzy na nim zawarty (ponad 80MB) był przystępny, ale także do innych użytkowników forum.