Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do wysyłania SMS zintegrowany z stroną
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Rasty
Witam panowie , panie mam takie pytanie czy istnieje ( zapewne tak ) program do integracji z stroną program do wysyłania SMS, lecz działanie miało by wyglądać mniej więcej tak, mam bazę noclegową w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS, że ktoś obejrzał jego ogłoszenie.
aras785
Cytat(Rasty @ 25.05.2016, 13:10:52 ) *
Witam panowie , panie mam takie pytanie czy istnieje ( zapewne tak ) program do integracji z stroną program do wysyłania SMS, lecz działanie miało by wyglądać mniej więcej tak, mam bazę noclegową w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS, że ktoś obejrzał jego ogłoszenie.

sms api?
mariolita
Bramka SMS dla firm. To jest usługa za którą trzeba zapłacić, dostajesz wtedy numer specjalny, pakiet smsowy, możliwość integracji z PHP.

PS: jak ogłoszenie odwiedzi 1000000 osób to ogloszeniodawca dostanie 1000000 wiadomości że jego ogłoszenie zostało otwarte?
Pyton_000
Chyba w miarę logiczne jest żeby ograniczyć ilość SMS do 1 dla danego odwiedzającego.

Ale to i tak jest poroniony pomysł. Już lepiej zbiorczo na koniec dnia że odwiedzone xxx razy.
mariolita
no ale jeśli odwiedzających będzie 10000000000? Więc nie takie logniczne geniuszu.
Fred1485
No ale wysłać jednego sms z wiadomością że odwiedzono 10000 razy a nie dla każdego osobno wink.gif
mariolita
... w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS ...
Rasty
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi oczywiście pytanie było nie doprecyzowane jednak zdawało mi się, że logiczne jest, że chodziło mi tylko o technologie, czy takowa istnieje . ? kwestia zabezpieczania (aby ktoś nie siedział i nie odświeżał ogłoszenia i właściciel nie był bombardowany sms ), dobrowolne dodanie takie j funkcji w panelu administratora ogłoszenia itp . Czyli co sms api ?
Wazniak96
@mariolita ogarnij. Python rzucił wolną propozycję.

Tak. SMS API. Wpisz w Google i pierwszy strzał np.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.