Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wassago
Witam,

bede sie streszczal.. niestety moj brak dostepu do sieci spowodowal to ze nie moge dluzej uczestniczyc w projekcie php.pl - dlatego rezygnuje z statusu moda na forum oraz wszystkich obowiazkow zwiazanych z dzialami ktorymi sie 'zajmowalem'.

Pozdrawam,
Oskar 'wassago' K.
tiraeth
Szkoda, że odchodzisz od Team php.pl [forum].... pamiętaj, że zawsze na forum będziesz mile widziany smile.gif

Powodzenia!!
Chewolf
heh , szkoda duzo osob odchodzi ... moze to glupie ale moze zrobmy odddzielny temat... ludzie ktorzy sie jakos tam zasluzyli a odchodzia beda pisac w tym watku ktory dodatkowo bedzie zamkniety??
czachor
Krótko: respect za decyzję i kawał dobrej roboty. Pozdr.
seaquest
@Chewolf: zły pomysł.
No cóż. Nie pozostaje mi nic więcej jak tylko podziękować za współpracę i życzyć kabelka do netu smile.gif
NuLL
Żal, że php.pl się sypie... - im mniej ludków tym trudniej coś robić dalej...
kubatron
Ja pamiętam jak jeszcze nie było php.pl, było tylko samo forum na phpBB, to byly czasy smile.gif Wspaniale wspominam tamte czasy i tamtych ludzi co na forum byli smile.gif min. Seth, itsme, wassago, scanner, dragossani, spenalzo,BzikOS i tym podobni smile.gif to sie nazywały czasy smile.gif może byłem głupi bo bardzo młody i głupie pomysły itp. ale miło wspominam tamtych ludzi :-) A szczegolnie takze #php.pl smile.gif

No nic powodzenia wassago smile.gif byle bys poderwal duzo lasek biggrin.gif
bela
Cytat(kubatron @ 2005-01-16 22:40:37)
scanner, dragossani, spenalzo,BzikOS i tym podobni smile.gif

to ich juz nie ma biggrin.gif ?
NuLL
To chodzi raczej o to jak kiedyś wygladało php.pl - przyglądalem się pamietam ,ale php sie dopiero uczyłem - podobnie jest z webhelpem.pl - o ile ktoś tam bywa...
scanner
Wassago zostanie przywiazany do kaloryfera i nigdzie nie idzie.
Łącze nie życie i mozna mieć nowe / inne.

A co do utrzymanych w żałobnym tonie postów, to proszę ludzie.. darujcie sobie. To nie równina cmentarna, tylko Wasze miejsce spotkań i nauki. To że zmienia sie ekipa nadająca kierunek, nie oznacza, ze trzeba udeżać w płacz i malowac wszystko na czarno. Pozatym jeszcze jest DeyV i ja - a nas tak łatwo sie nie pozbędziecie smile.gif
hwao
Cytat(scanner @ 2005-01-17 08:29:03)
Pozatym jeszcze jest DeyV i ja - a nas tak łatwo sie nie pozbędziecie smile.gif

Chwała Wam za to :-), a co do Wassago to popieram operacje przywiązanie do kaloryfera :-) neta jeszcze będziesz miał :-)
escaflowne
A właśnie! Czy ktoś wie, co się dzieje z dragossani? Daaaaawno go nie widziałem na Forum.
scanner
Dragon żyje i dobrze się miewa. Nawet piwo pije, co przed świetami miałem zaszczyt zobaczyć na własne oczy.
Puciek
Cytat(scanner @ 2005-01-17 08:29:03)
To że zmienia sie ekipa

Jesli to jest zmiana to kto wchodzi za nich ? Ale to tak gwoli ścislości
Vertical
Eh... szkoda, że tylu ludzi odeszło, ale w końcu php.pl istnieje nadal i to powinno cieszyć. Oczywiście życzę @wassago, żeby jak najszybciej załatwił nowy kabelek
Seth
wassago witaj w klubie winksmiley.jpg

Wszystkiego naj na nowej drodze zycia smile.gif
hwao
Cytat(Seth @ 2005-01-17 17:03:15)
wassago witaj w klubie winksmiley.jpg

Wszystkiego naj na nowej drodze zycia smile.gif

Seth Ty juz swoje odcierpiales, koniec kary mozesz wracac biggrin.gif (cale te zamieszanie poto zeby nie bylo ze nie za kare ;P )
Seth
biggrin.gif

poczekam z odpowiedzia do prima-aprilis winksmiley.jpg
.dragonfly
Nie wiem czy to jakas moda ale "welcome in the group" smile.gif
seaquest
No wlasnie, mialem powiedziec, ze Seth to jeszcze na pewno wroci, i wassago i kaZu^ biggrin.gif a to taka ściema smile.gif Seth, jak my lubimy robić w konia (l)userów, nie?questionmark.gif

PS.
Oczywiście żartowałem (częściowo), nie obrażając nikogo.
escaflowne
<złośliwie>
Właściwie to teraz można już zacząć robić zakłady, kto odejdzie następny.
</złośliwie>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.