Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: windows
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Mam taki proble, chce aby przy kazdym uruchomieniu kompa odpalał sie pewien program, a dokładniej serwer do gry. To juz zrobiłem, ale chodzi mi o to zeby nie był on widoczny na pasku (koło startu) tylko np jako ikonka koło zegara ! Sam program nie ma takiej opcji, czy da sie to jakos załatwic ?
sf
Nie. Chodź nie wiem czy nie można tego zrobić by był widoczny jako usługa. Wtedy nie byłoby go na pasku zadań. Spróbuj.
SonGoace
jak ? smile.gif
Marusz
Moze cos takiego: http://www.teamcti.com/trayit/trayit.htm ?
Puciek
A aby wylozyc tutaj troche madrej teori nie jest mozliwe uruchomienie jakiegos programu w tray jezeli nieposiada on takiej funkcji poniewaz taka funkcja musialaby byc zaimplementowana w program gdyz winshit niedaje mozliwosci recznej kontroli kazdego programu i jego polozenia, programy musza robic to same.
SonGoace
Puciek, chowaj sie ze swoją logiką, Marusz, dzieki za progsa - działa - nawet okazuje sie ze lepiej niz chciałem. nnie tylko program znika z paska ale nawet mozna zrobic tak ze nie widac go w trayu biggrin.gif jeszcze raz dzieki !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.