Mam jeszcze jeden problem.
Nie wiem jak powinienem prawidłowo zapisać co poniżej.
Chciałbym usuwać z bazy konkretny rekord i konkretną kolumnę jednak usuwa mi zawsze ostatnią.
Wiem że problem leży w $SESSION bo zawsze ma w pamięci ostatnią wartość, ale nie potrafię napisać tego inaczej.
case 'lista_kamere' : // sprawdzamy czy użytkownik jest zalogowany if($users->is_logged()) { $rezultat = mysqli_query($sql_monitoring, "SELECT $db_table_kamery.$db_row_kam_number, $db_table_kamery.$db_row_kam_name, $db_table_spec.$db_row_kam_model, $db_table_kamery.$db_row_kam_serial, $db_table_spec.$db_row_kam_resolution, $db_table_spec.$db_row_kam_type FROM $db_table_kamery, $db_table_spec WHERE $db_table_kamery.$db_row_kam_spec = $db_table_spec.$db_row_kam_id ORDER BY $db_row_kam_name" ); $ile = mysqli_num_rows($rezultat); if ($ile>=1) { for ($i = 1; $i <= $ile; $i++) { $row = mysqli_fetch_array($rezultat); $Usun_Kamere = $row[$db_row_kam_number]; $_SESSION['Usun_Kamere_ID'] = $Usun_Kamere; $Nazwa = $row[$db_row_kam_name]; $_SESSION['Usun_Kamere_Name'] = $Nazwa; $Model = $row[$db_row_kam_model]; $Numer_Seryjny = $row[$db_row_kam_serial]; $Rozdzielczosc = $row[$db_row_kam_resolution]; $Typ_Kamery = $row[$db_row_kam_type]; echo "<td width=\"100\" align=\"center\" bgcolor=\"aaaaaa\"><a href=" . $Nazwa . ".php><font color=green>$Nazwa</font></a></td>"; }} } else { } break; case 'usun_kamere': if($users->is_logged()) { $Usun_Kamere_ID = $_SESSION['Usun_Kamere_ID']; $rezultat = mysqli_query($sql_monitoring, "DELETE FROM $db_table_kamery WHERE $db_row_kam_number = $Usun_Kamere_ID" ); $Usun_Kamere_Name = $_SESSION['Usun_Kamere_Name']; $rezultat = mysqli_query($sql_monitoring, "ALTER TABLE $db_table_user DROP COLUMN $Usun_Kamere_Name" ); } break;