Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sortowanie Kilku Tabelek
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
scony
  1. <table background=bg3.jpg cellspacing=0 border=0 height=1 width=100% style=border-style:solid;border-color:#00008b;border-width:1px>
  2. <tr>
  3. <td valign=top>
  4. <center><b>. : : Wyniki : : .</b></center>
  5. </td>
  6. </tr>
  7. <table cellspacing=0 border=0 bgcolor=#f5f5f5 height=1 width=100% style=border-style:solid;border-top-style:none;border-color:#00008b;border-width:1px>
  8. <tr>
  9. <td valign=top>
  10. Poniżej znajdują się punkty zdobyte przez klany.
  11. </td>
  12. </tr>
  13. <table cellspacing=0 border=0 bgcolor=#e2e2df height=1 width=100% style=border-style:solid;border-top-style:none;border-color:#00008b;border-width:1px>
  14. <tr>
  15. <td valign=top width=90% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none>
  16. <b>Klan</b>
  17. </td>
  18. <td valign=top width=10% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none;border-right-style:none>
  19. <b>Pkt.</b>
  20. </td>
  21. </tr>
  22. <table cellspacing=0 border=0 bgcolor=#e2e2df height=1 width=100% style=border-style:solid;border-top-style:none;border-color:#00008b;border-width:1px>
  23. <tr>
  24. <td valign=top width=90% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none>
  25. Eleventh Eagle of Darknes
  26. </td>
  27. <td valign=top width=10% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none;border-right-style:none>
  28. 8
  29. </td>
  30. </tr>
  31. <table cellspacing=0 border=0 bgcolor=#e2e2df height=1 width=100% style=border-style:solid;border-top-style:none;border-color:#00008b;border-width:1px>
  32. <tr>
  33. <td valign=top width=90% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none>
  34. Soldiers Of Honor
  35. </td>
  36. <td valign=top width=10% style=border-style:solid;border-width:1px;border-top-style:none;border-bottom-style:none;border-left-style:none;border-right-style:none>
  37. 4
  38. </td>
  39. </tr>
  40. </table><br>

Oto mój problem : Nie wiem jak posortować całe tabele według punktów (8 i 4)

Prosze o pomoc. POMOCY exclamation.gif!!!!!!!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

EDIT

Prosze uzywac BBCode!
Luke
Jezeli Twoja tabela nie musi byc sortowana po stronie serwera to uzyj tego

http://www.glendinning.org/webbuilder/sortTable/

BTW za malo informacji w Twoim poscie, na przyszlosc staraj sie bardziej konkretyzowac swoje wypowiedzi
scony
Problem w tym że to nie działa bo ja mam dużo linijek przez to definiowanie styli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.