Zainstalowałem na xamppie composer a później framework symfony. Zgodnie z tym co jest napisane w tym kursie Symfony :
http://phpmajster.blogspot.com/2015/06/php...uchomienie.html żeby mieć dostęp do środowiska produkcyjnego podmieniłem w pliku app.php wartość false w true w "$kernel = new AppKernel('prod',true); " . Miało to spowodować dostep do środowiska produkcyjnego i koniec błedu 404 ale...to nic nie zmieniło. Co wiecej gdy wchodzę na localhost/symfony/myApp/web/app_dev.php pokazuje mi się równierz błąd 404. Utknąłem, HELP

* W tematyce jakichkolwiek frameworków jestem całkowicie zielony, rozpoczynam przygodę od totalnego zera. Jestem na etapie w którym sporym wyzwaniem jest zainstalowanie tego i skofigurowanie tego tak by działało
* Nie umiem określić...którą wersję Symfony zainstalowałem

Ciężko się w gryźć na początku więc próbowałem wszystkiego by ruszyć jakoś do przodu , ale czytałem gdzieś opinię że instalacją frameworków z serii Symfony jest taka sama - ale jeśli to ma znaczenie na tym etapie i źle to zrozumiałem to proszę o wyprowadzenie z błędu