Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program językowy...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
strife
Witam,

Korzystając z tego że wielu z was jest zorientowanych w temacie programów, to mam takie małe pytanko: Znacie może jakiś dobry program do nauki języka francuskiego, potrzebuje aby był w wersji dla bardzo początkujacych, może być jakiś komercyjny program - cena nie gra roli, bo jak do piątku czegoś nie wymyślę to będzie krucho...

A to z tego powodu że nauka u mnie języków idzie tak szybko jak rozwija się gospodarka w naszym kraju, więc sami wiecie...

Pozdrawiam i czekam na "szczere" posty smile.gif
Puciek
Jeżeli chodzi o nauke języka to tylko uczeszczac na kursy jezykowe
Ociu
Ja sam ucze się francuskiego już 6 lat, ale jestem na poziomie podstawoowym. Do tego języka potrzeba dobrego nauczyciela, a dobrego komputerowego nauczyciela nie znajdziesz.

pozdrawiam
Vertical
Programów komputerowych używa się dla poprawienia wiadomości. Podstawową wadą aplikacji jest to, że nigdy nie nauczą Cię gramatyki, a to jest najważniejszy element w nauce języka. Sądzę, że dużo lepiej jest uczęszczać na kursy.
strife
Cytat(Vertical @ 2005-01-31 14:08:08)
Sądzę, że dużo lepiej jest uczęszczać na kursy.

Właśnie w tym cały problem nie było mnie na 2 zajęciach i jestem już zielony, nie mam pojęcia o co biega, tak więc muszę to jakoś nadrobić i się zastanawiam nad programem.... Czy właśnie kupno programu będzie opłacalne, niestety niewiem co wybrać, jak ktoś się doucza z programów językowych to prosze aby coś napisał na temat.

Pozdrawiam!
dr_bonzo
Jesli to kwestia 2 lekcji to moze idz na korepetycje (moze bedzie taniej). Dowiedz sie najpierw czego nie wiesz -- tzn co cie minelo na zajeciach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.