Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca inżynierska: Obsługa Hotelu potrzebna pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gosc87678
WITAM

zaczynam pisac prace inzynierska tz. tworzyc system obsługi hotelu w postgreSQL połączony ze stronką w php

szukam jakiś pomocy dzięki którym łatwiej mi pojdzie zrobienie tego z sql nie mam problemów lecz php to juz gorzej i na tym najbardziej mi zalezy, moze ktos z was ma jakies ciekawe sktypty formularze które moga mi sie posłużyc do storzenia tego systemu

chodzi mi o przegladanie tej bazy od strony klienta hotelu czyli

Czy są jakieś wolne pokoje od np. 12-02-2005 do 18-02-2005
itp.

moze ma ktos z was jakaś podobna baze bardzo bym był wdzieczy za podesłanie mi jej
gados82@o2.pl
gg 1174591
gibffe
rotfl

i tak tu sobie zyjemy winksmiley.jpg
dr_bonzo
Watpie zeby ci ktos pomogl, niedawno bylo ogloszenie o wykonanie serwisu dla hotelu: rezerwacja miejsc itd. Wiec jesli ktos znalby sie na tym, zrobil by to to najpierw bylby zainteresowany ta praca.
scanner
Wyłożysz 2.000 i zaczniemy rozmawiać. Panie Przyszły Inżynierze.
Studia powinny uczyć myslec samodzielnie.

Jak dostaniesz do zaprojektowania silnik czy wieżowiec to też pójdzies zna jakieś forum i zapytasz "kto już coś ma.. " ?

Ehh...
popbart
Jeżeli znasz dobrze postgresa to masz duuużo łatwiej.
php tylko posłuży ci do stworzenia html'owej układanki
Wejdź na www.php.net a dowiesz się wszystkiego
(chyba dla inżyniera to będzie pestka wszak klikacie w c++ smile.gif )
gosc87678
Cytat(scanner @ 2005-02-01 12:33:51)
Wyłożysz 2.000 i zaczniemy rozmawiać. Panie Przyszły Inżynierze.
Studia powinny uczyć myslec samodzielnie.

Jak dostaniesz do zaprojektowania silnik czy wieżowiec to też pójdzies zna jakieś forum i zapytasz "kto już coś ma.. " ?

Ehh...

mi nie chodzi o gotowca tylko chciałem zobaczyc jak wygladaja takie rzeczy napisane moze jakis pomysł lepszy mi wskoczy.

A do szefuncia co chciał 2 tyś
Jak byś troszke miał pojecia o studiach i pracy inzynierskiej to bys wiedział ze trzeba w niej załączyć:
tytuły ksiażek
linki
artykuły
recenzje
wywiady
itp....

z których brało sie wiadomości wykorzystane w pracy inżynierskiej.....

wiec ja tylko chciałem zeby ktos mi w tych sprawach pomogł a nie odrazu napisał za 2tys prace inzynierska
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.