Witam, nie znam się na php ,a chciałam ukryć tytuł na stronie i wyszła kicha.
Mam pytanie dotyczące rozwiązania problemu, który wystąpił po wykonaniu zalecenia z artykułu.
Artykuł https://pl.blogpascher.com/wordpress-tutori...s-articlespages na podstawie , którego dokonałam zmiany mającej ukryć tytuł na stronie stworzonej na bazie wp. Wykonałam zalecenie wynikające z treści:
" Aby rozpocząć, przejdź do pulpitu nawigacyjnego, a następnie przejdź do " Wygląd> Edytor ”. Domyślnie Twój arkusz stylów ładuje się najpierw, ale jeśli spojrzysz w prawo, zobaczysz pozostałe pliki, które tworzą Twój motyw. Śmiało i kliknij plik " functions.php ”. Po załadowaniu wklej następny fragment kodu.
funkcja ala_hidetitle_class ($ classes) {if (is_page ()): $ classes [] = 'hidetitle'; zwracają klasy $; endif; zwracają klasy $; } add_filter ('post_class', 'ala_hidetitle_class');
Zaktualizuj plik."
Niestety nie zdążyłam wykonać kolejnego kroku związanego ze zmianą w style.css, która jest w artykule:
"Następnym krokiem jest dodanie następujących elementów do arkusza stylów. Wciąż w edytorze kliknij plik "style.css", aby go wczytać.
W dolnej części dodaj następujące wiersze:
.hidetitle .entry-title {display: none; }"
ponieważ strona przestała działać i po załadowaniu w przeglądarce wyświetla się jedynie "ParseError thrownsyntax error, unexpected 'ala_hidetitle_class' (T_STRING)".
Proszę o informację co zrobić by strona powróciła do stanu używalności.
Dzięki za pomoc.