Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie sa moje meile z Tlena :-/ ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
re....
mam od dawna konto na Tlenie, podlaczylem te konto pod Kuriera Poczty w Nawigatorze Mozilli, ale mi sie nie podobalo to zrezygnowalem.... wracam na Tlena wlaze na konto a tam zero meili a na dole pisze

Kod
* Aktualnie e-maile zajmują 10.7 MB (1.04%) z 1024 MB.

Jak sciagnac spowrotem te meile skoro pisze ze one sa ale ich nie widze questionmark.gif?
Kinool
bardzo proste smile.gif kazdy program pocztowy (chyba kazdy) domyslnie kasuje maile na serverze po tym jak zapisze je na dysku, oczywiscie w opcjach mozna zostawic aby zostawial kopie na severeze ale trzeba to ustawic recznie smile.gif

co do Kuriera Poczty to bardzo fajny programik, polecma smile.gif

a te 10 MB to pewnie wyslane albo maile z innego folderu, jesli takowy masz, programy pocztowe sciagaja defaultowo z INBOX-a innych nie ruszaja
cineck
czyli one juz bezpowrotnie przepadly questionmark.gif? sadsmiley02.gif hmm no bo mialem kiedys podobna sytuacje i wrocily biggrin.gif
kyno
to moze wroca.... dry.gif
Kinool
zawsze sa robione kopie zapasowe itp. ale nie sadze zeby adminowi chcialo sie przywracac twoja skrzynke smile.gif
Seth
Cytat(kyno @ 2005-03-01 12:32:35)
to moze wroca.... dry.gif

thumbsupsmileyanim.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.