Witam. Mam pewien problem, bo do IE mi się coś doinstalowało, co zmienia strone startową. I nie chodzi tu o pole "Strona startowa" w Opcjach. Tam mam google. To "coś" przekierowuje na inną stronę po włączeniu przeglądarki. Wie ktoś może co to za śmieć?? Denerwuje przy przeglądaniu :[
dr_bonzo
3.03.2005, 09:40:29
1. Przeczysc system jakimis antyspywarami i antywirami.
2. Nie uzywaj IE do czegos innego niz testowanie wlasnych stron (ie uswam tak ze mnieniam mu nazwe pliku i katalogu zeby si nie uruchomil).
sztosz
3.03.2005, 09:52:38
www.hijackthis.de
Napisz skargę do MS, że Ci sprzedali wadliwy produkt
z Tego co wiem to to sie banalnie zmiennia w rejestrze :-) wiec problemu raczej juz sie nie pozbedziesz....
Dzięki, pozbyłem się tego szajstwa przez Ad-Aware SE Personal. to cuś sie zwie CoolWebSearch. Z początku to mi nie dawało strony startowej zmienić to to jakoś wykopałem (przez rejestr) ale samo mnie przekierowywało. A fajne pliki miało - ys52njsaiu45gad.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll
kszychu
3.03.2005, 10:50:17
... i zainstaluj sobie jakąś PRZEGLĄDARK. Prawdziwą przeglądarkę.
Ja mam FireFoxa, ale z IE to akurat nie chodzi o mnie
shizo
3.03.2005, 14:39:16
Jakby ktoś miał problem właśnie ze spywarem itp zmianą strony startowej to zawsze mogę pomóc

Chętny i gotowy.....
uruchom->msconfig ;]
a najlepiej to zmien system
Puciek
3.03.2005, 19:15:23
if( $system == windows)
{
format c:
install_linux
}
Adagio004
18.03.2005, 19:53:27
Witam. Jeśli chodzi o usuwanie spyware i tego typu śmieci to oprócz Adaware polecam Microsoft AntiSpyware. Co prawda nie każdy jest idealny (zwłaszcza Microsoft

) i już znaleziono jakieś luki, ale mimo wszystko program całkiem niezły i darmowy. Mam nadzieję, że nie zostanę obrzucony błotem za propagowanie Microsoftu
dr_bonzo
18.03.2005, 20:27:52
Podobno ten antyspywar MSoftu usuwal IE

(jedyny program ktory im sie udal -- tzn Spywar nie IE)
Adagio004
18.03.2005, 21:07:23
Tak naprawdę tego AntiSpyware zrobiła firma GIANT, którą niedawno przejął Microsoft. Między innymi dlatego ten program jest darmowy
reViVer
19.03.2005, 10:22:16
Zapraszam do tematu na
KFDCiekawe czy zgadniecie gdzie jestem modem =)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.