Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Głupie IE
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MoD
Witam. Mam pewien problem, bo do IE mi się coś doinstalowało, co zmienia strone startową. I nie chodzi tu o pole "Strona startowa" w Opcjach. Tam mam google. To "coś" przekierowuje na inną stronę po włączeniu przeglądarki. Wie ktoś może co to za śmieć?? Denerwuje przy przeglądaniu :[
dr_bonzo
1. Przeczysc system jakimis antyspywarami i antywirami.
2. Nie uzywaj IE do czegos innego niz testowanie wlasnych stron (ie uswam tak ze mnieniam mu nazwe pliku i katalogu zeby si nie uruchomil).
sztosz
www.hijackthis.de
sf
Napisz skargę do MS, że Ci sprzedali wadliwy produkt biggrin.gif
hwao
z Tego co wiem to to sie banalnie zmiennia w rejestrze :-) wiec problemu raczej juz sie nie pozbedziesz....
MoD
Dzięki, pozbyłem się tego szajstwa przez Ad-Aware SE Personal. to cuś sie zwie CoolWebSearch. Z początku to mi nie dawało strony startowej zmienić to to jakoś wykopałem (przez rejestr) ale samo mnie przekierowywało. A fajne pliki miało - ys52njsaiu45gad.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll.dll
kszychu
... i zainstaluj sobie jakąś PRZEGLĄDARK. Prawdziwą przeglądarkę.
MoD
Ja mam FireFoxa, ale z IE to akurat nie chodzi o mnie
shizo
Jakby ktoś miał problem właśnie ze spywarem itp zmianą strony startowej to zawsze mogę pomóc biggrin.gif Chętny i gotowy.....smile.gif
tes
uruchom->msconfig ;]

a najlepiej to zmien system tongue.gif
Puciek
if( $system == windows)
{
format c:
install_linux
}
Adagio004
Witam. Jeśli chodzi o usuwanie spyware i tego typu śmieci to oprócz Adaware polecam Microsoft AntiSpyware. Co prawda nie każdy jest idealny (zwłaszcza Microsoft tongue.gif ) i już znaleziono jakieś luki, ale mimo wszystko program całkiem niezły i darmowy. Mam nadzieję, że nie zostanę obrzucony błotem za propagowanie Microsoftu biggrin.gif
dr_bonzo
Podobno ten antyspywar MSoftu usuwal IE smile.gif (jedyny program ktory im sie udal -- tzn Spywar nie IE)
Adagio004
Tak naprawdę tego AntiSpyware zrobiła firma GIANT, którą niedawno przejął Microsoft. Między innymi dlatego ten program jest darmowy tongue.gif
reViVer
Zapraszam do tematu na KFD
Ciekawe czy zgadniecie gdzie jestem modem =) biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.