Cytat
ale moze troch skromnosci z twojej strony by sie tez przydalo
Tu nie chodzi o skromnosc, tu chodzi o oczywiste rzeczy, jak bys troszeczke pomyslal i sie zastanowil to bys znalazl latwiejsze, krotsze rozwiazanie a nie kobmbinujesz z zapytaniami.
Cytat
Wyskakujesz tez z jakimis milionami a ja juz kilka razy napisalem ze to rozwiazanie dla tych co nie potrafia inaczej tego zrobic, dla malych stron.
Kazdy nawet poczatkujacy programista szuka najprostrzego rozwiazania a nie komplikuje sobie zycie i jeszcze przekonuje sie ze jego pomysl jest najlepszy. Poczytaj o wydajnosciach baz danych, poczytaj o SCRUM zobaczysz ze najwazniejsza jest prostota wykonania dla GUI jak i dla mechanizmow dzialania, jak i dla bazy danych.
Cytat
Widze jednak ze ty chyba sie z wiedza na temat baz danych urodziles.
Oj mylisz sie, duzo mi brakuje wiedzy na ten temat i ciagle sie ucze, a szczegolnie spedzajac czas na tym forum i jesli popelnie jakas gafe to potrafie sie przyznac.
Cytat
Moze wiec zajmij sie jakas dochodowa praca a nie bezczynnie siedzisz na forum.
Mam prace i jestem z niej zadowolony, a dlaczego siedze na forum? Podobnie jak wiekszosc osob tutaj wypowiadajacy sie: przez wypowiadanie sie i pomaganie innym sami sie uczymy i naprawde wiele wiedzy nabylem spedzajac czas na tym forym.
Wracajac do powyzszych postow podalem Ci przyklady, mysle ze kazdy zrozumial, jesli chesz to moge podac Ci rezultaty czasowe dla roznych wielkosci rekordow i jestem w stanie udowodnic Ci ze Twoje motody sa nieoptymalne.