Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Język do Invision Power Board(U) v1.3 Fina
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
ZielonyPL
Mam problem. Wrzuciłem pliki językowe (polskie) tam gdzie trzeba zainstalowałem tak jak trzeba ale nie wyświetlają mi sie litery takie jak ą,ć,ż,ó itp. co z tym mogę zrobić questionmark.gif
NuLL
Menu -> Skins & Templates -> Board Wrappers -> Current in Use -> Wybierz ten którego używasz -> Kliknij Edit -> W okieku Content masz kod HTML - tam popraw tag dotyczący ISO. To wszystko :-) chyba happy.gif
ZielonyPL
Okej. Działa. Ale mam jeszcze jedno pytanie panelu administratora nie da się spolszczyć??
Indianin
Jasne ze sie da .Tyle ze tam nie ma plikow jezykowych - wszystko frazy sa wpisane na sztywno .
ZielonyPL
Czyli trzeba samemu zmieniać każdą linijkę tekstu tak??
NuLL
Niestety tak dry.gif
aleksander
tak. Jak spolszczysz panel admina to podrzuć komuś z zarzadu przyda się biggrin.gif
ZielonyPL
Nie ma sprawy właśnie zacząłem prace i idzie super tongue.gif
elessar
Hehe tak spolszczenie juz od dawna istnieje i jest gotowe do pobrania
http://www.ibplanet.pl/forum/doc/htm/acppl.htm
ZielonyPL
No to bardzo dobrze wielkie dzięki ci
Kujass
Witam wszystkich smile.gif.
Cóż, czy ktoś może podać aktywne linki do spolszczenia forum oraz panelu(wersja forum jest obojętna, może być 1.3 jak i 2.0)?

PS.
Która z wersji jest lepsza? Którą wybrać?

Pozdrawiam, z góry dziękuję.
kwiateusz
2.0 bo nowsza tongue.gif a link do spolszczenia http://forum.php.pl/index.php?showtopic=32866&st=20 jest tu
Kujass
A ja poprosiłbym jeszcze polski lang do 1.3 Final smile.gif.
Jesli chodzi o 2.0 - to jest ten Trial? Tez taki mam... Jednak nie wiem czy to jest ten "najnowsy". Chyba, ze mozesz po znajomosci udostepnic całoaść... Było by super biggrin.gif. Czekam na odpowiedź snitch.gif.
kwiateusz
panowie w takich sprawach na PW zapraszam aaevil.gif bo udostepnianie IPB jest lekko zabronione tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.