Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [xhtml] Komórki większe, niż wpisuję?!
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
tomilipin
Witam,
potrzebuję rzeczowej i szybkiej pomocy. Na Was nie zawiodłem się nigdy więc zwracam się i tym razem o pomoc smile.gif
Chodzi o dziwne zachowanie się strony zbudowanej na tabeli, która posiada dość dużo różnych komórek, w każdej jest tło. IE oczywiście wyświetla wszystko dobrze. Problem pojawia się w Mozilli, niektóre komórki zachowują się jakby miały ustawione większe wysokości niż mają w rzeczywostości!
Np. komórka ma ustawioną wysokość na 30px a Mozilla wyświetla 52px... Nie wiem dlaczego blink.gif

Link: http://www.start-pila.prv.pl

Proszę, nie czepiajcie się hoverów na zwykłym tekście tongue.gif potem to naprawię (zwykły text podkreśla się po najechaniu nań kursorem).

Pytanie brzmi: co muszę zmienić, aby tabelka wyświetlała się normalnie? Obecnie ewidentnie widać, że jest rozciągnięta, pomimo tego że nie deklarowałem jej Heighta...
yavaho
Wstaw sobie do styli
  1. p{
  2. margin:0;
  3. padding:0;
  4. }
tomilipin
Super biggrin.gif Pomogło w 100% :-) Teraz mam niecałe dwa dni aby poradzić sobie z resztą strony tongue.gif

Dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
tomilipin
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.