Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Import Skina - TRAGEDIA
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
snakeman
no wiec mam problem z importem skina . otóż wszystko robie dobrze baze wszystko gra ale niemoge zimportowac skina ( o co chodzi ?>?? ) sprawdzalem na kilku serwach i tlyko na lycosie dziala niewiem co jest nie tak gdy chce zimportowac skina wyskakuje do góry napis
Kod
Warning: mkdir(/home/snakeman/public_html/upload/archive_in/set_Watermelon): File exists in /home/snakeman/public_html/upload/sources/Admin/ad_skin_import.php on line 215

niewiem co on ma oznaczac questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif wsyzskto jest w porzadku

ponaddto nadałem wsyzstkie wartosci folderom takim jak archive in itd i nadal niedziala
Kod
Directory creation failed, cannot import skin set. Please check the permission in 'archive_in'

niewiem co mam zrobic jesli mi niepomozecie bede siedzial na lycosie i lamal regulamin bo to jakies szalenstwo , sprawdzalem kilka serwerów bład jest ten sam a CHMOD sa nadawane prawidlowo (777) niekapuje........ prosze o pomoc kogos kto sie zna

aha bym zapomniał ... mam IPB 1.3 final.

p.S prosze niewalic tekstów że cos zje***** bo tak niejest ...nameczylem sie przy tym co niemiara i jestescie moja ostatnia deską ratunku ;/
Morek
Ja tam mistrzem nie jestem w tych sprawach więc moge się mylić ale pewnie robisz to na darmowych serwerach a niektóre z nich mają poblokowane niektóre funkcje php w celach bezpieczeństwa i po prostu nie zezwolą twojej str. na wykonanie różnych operacji.
nospor
ja tam na IPB też się nie znam, natomiast umiem czytać komunikaty o błędach. Twój komunikat:
Cytat
Warning: mkdir(/home/snakeman/public_html/upload/archive_in/set_Watermelon): File exists in /home/snakeman/public_html/upload/sources/Admin/ad_skin_import.php on line 215
Prubuje dać ci do zrozumienia, że ty prubujesz stworzyć katalog, który już istnieje. Być może to jest przyczyna Twych zmartwień
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.