Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie wiem jak dolaczyc skrypt
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kupka27
mam gotowa strone i na niej zamieszcozny formularz z czterema miejscami do wpisywania danych, prosze mi powiedziec, jakiego skryptu uzyc i jak go dodac do juz istniejacej strony?

chce aby wpisywane dane zapisywane byly przez php na tej samej stronie na ktorej jest komentarz (chodzi mi o prostote dostepu do wszystkich opcji jakie mam na stronie: zdjecie, wpisane komentarze oraz formularz wszystko na jednej stronie jedno pod drugim bez koniecznosci otwierania innych okeinek.

od czasu gdy zaczalem robic ta stronke minelo juz chyba z miesiac a ja wciaz nie wiem jak skonfigurowac formularz tak aby dzialal tak jak sobie to wyobrazilem.
przeczytalem mnostwo tutoriali w sieci i ksiazek na zywo : ) ale wyglada na to ze jestem na to za ciemny. myslalem ze frontpage wszystko za mnie zrobi a tu prosze musialem sie nauczyc html, css, php, mysql a jeszcze po drodze zdradziecko wdzierala sie java script, ale nie wpuscilem. moj mozg juz ledwo zipie. pomocy
aleksander
Szukam => php Pocz.
gladiror
Daj kod tego co zrobiłeś to może się coś poradzi...
strife
Witam,

Jak znam życie potrzebujesz... czegoś takiego jak... include" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
przyklad
  1. <?php
  2.  
  3. // ... 
  4. include('ksiega_gosci.php');
  5. // ...
  6.  
  7. ?>

I umieszczasz to w miejscu w którym ma się pojawić ten skrypt.

Pozdro i napisz więcej!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.