witam
mam prawie identyczny problem co djmassive z ta roznica ze moj skrypt php odnosi sie do formularza w osobnym pliku html, a wiec nie uzywam funkcji echo. z poczatku mi rowniez wysylalo tylko ostatni zaznaczony checkbox wiec zrobilem tak jak poradzil nospor. poprawilem wiec nazwy pol z pliku php i html i po zapisaniu i przetestowaniu okazalo sie ze tym razem w mailu nie otrzymuje zadnej wartosci dla tych pol (ani value anie tez indexu tablicy checkbox :/ )
fragmenty moich kodow obecnie wygladaja mniej wiecej tak:
html:
<label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="chodzenie_po_lesie" />chodzenie po lesie;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="gra_na_gitarze" />gra na gitarze;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="biwaki_obozy" />biwaki, obozy;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="samodoskonalenie" />samodoskonalenie;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="pomoc_innym" />pomoc innym;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="brak_uprzejmosci" />brak uprzejmosci;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="alkohol" />picie alkoholu;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="papierosy" />palenie papierosow;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="wychowanie" />dzialania wychowawcze;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="odpowiedzialnosc" />odpowiedzialnosc;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="pewnosc_dzialan" />pewnosc dzialania;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="rycerskosc" />postawa rycerska;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="zbiorki" />zbiorki;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="paramiitaryzm" />dzialania paramilitarne;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="ratownictwo" />ratownictwo;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="brak_tolerancji" />brak tolerancji;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="zaradnosc_zyciowa" /> zaradnosc zyciowa;
</label> <label><input name="skojazenia[]" type="checkbox" value="wolontariat" /> wolontariat;
</label>
php:
<?php
$wiadomosc = "Kolejne odpowiedzi na ankietern"
."Znajomosc ZHP: ".$_POST['znajomosc_zhp']."rn"
."rnZ harcerstwem kojarzy mi sie: ".$_POST['skojazenia[]']."rn"
."rnlub tez ".$_POST['inne_skojazenia']."rn"
."rnHarcerstwo to dla mnie ".$_POST['harcerstwo_to']."rn"
."rn".$_POST['alk']."% znanych mi harcerzy pije alkoholrn"
."rn".$_POST['pap']."% znanych mi harcerzy pali papierosyrn"
."rnNowy komentarz: ".$_POST['komentarz']."rn"
."rnAnkietowany to ".$_POST['plec']."rn"
."rnZ harcerstwem wiaze go: ".$_POST['zwiazek']."rn"
."rnJest w wieku: ".$_POST['wiek']."rn"
."Kolejna poprawnie wyslana ankieta :)";
?>
prosilbym o wskazanie bledu lub ewentualna podpowiedz jak to rozwiazac. chcialem zaznaczyc ze jestem kompletnie poczatkujacy wiec zalezy mi na naprawde lopatologicznym tlumaczeniu

bo skrypt php przerabialem z gotowca