Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze stawieniem znaczników <head>
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
davit
Witam
Zaznacze na początku że o php wiem mało, może nawet bardzo małe i w związku z tym mam problem. Stworzyłem sklep internetowy chciałbym zamieścić w index.php odpowiednie znaczniki <head> jednak mój cały index.php wygląda tak:
Kod
<?php
$f018bf4407fcb6eb00f6d8e889f93271236="1c4f9875d486d8d69716bead1cd63528236";$cac15e8c0e74cfb400134bc65e21a89c2628=date("U") ...
?>

wklejiłem tutaj małą część tego kodu, ciągnie się on w jednej lini i jest bardzo długi biggrin.gif
Gdy powyżej kodu wkleje znaczniki <head> i w nich meata</head> wyskakuje mi błąd na górze strony:
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/reiki/domains/turkusy.lap.pl/public_html/index.php:6) in /home/reiki/domains/turkusy.lap.pl/public_html/index.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/reiki/domains/turkusy.lap.pl/public_html/index.php:6) in /home/reiki/domains/turkusy.lap.pl/public_html/index.php on line 17

Czy może mi ktoś poradzić jak sie z tym uporać, chciałbym dodać strone do przeglądarek i katalogów a bez tych znaczników chyba nie ma to sensu sad.gif
Jeśli potrzeba więcej informacji to proszę dać znać dopisze co trzeba, za wszelką pomoc z góry dzięki:)
pozdrawiam
nospor
zajrzyj tutaj i przeczytaj wszystkjo. jest tam chyba rozwiązanie twego problemu. pisze chyba bo masz dziwny index.php smile.gif
http://php.pl/artykuly/dla_poczatkujacych/...ch_programistow
davit
Niestety nie widze tam żadneo rozwiązani, naprawde nie ma sposobu żeby w index.php umieścić znaczniki <meta> jak mam dodać taką strone do wyszukiwarki blink.gif przecież to jet wtedy bez sensu
Jeśli chodzi o ten index to moze jest zakodowany albo co albo korzysta z innego źródła, ale większośc plików w tym sklepie tak wygląda blink.gif
POMOCY sad.gif
ActivePlayer
  1. <?php
  2. ?>
  3. <head>
  4.  
  5. </head>
  6. <?
  7. $f018bf4407fcb6eb00f6d8e889f93271236="1c4f9875d486d8d69716bead1cd63528236";$cac15e8c0e74cfb400134bc65e21a89c2628=date("U") 
  8. //...
  9. ?>

to nie to o czym marzysz... ale juz cos... popros kogos o prega zeby przygotowal, podmieniającego head w stringu, to powiem Ci co dalej zrobic, ja akurat pregow nie znam
davit
Witam
Po twoic wskazówkac błąd na stronie nie wyskakuje znaczniki są wstawione, ale i tak przelądarka ich nie szczytuje bo tytuł strony się nie zmienia:(, a o co chodzi z tymi pergami bo pierwszy raz słysze i w czym one mi pomogą jeśli wogóle pomogąquestionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.