Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3035 Wiadomości na forum!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mac
Mamy już 3035 wiadomości na forum (razem z tym tematem) smile.gif
PS Nie zdążyłem napisać tematu jak było 3000 wiadomości więc pisze teraz smile.gif
hyper
Całkiem ładny wynik smile.gif

Już niedługo 1000 użytkowników będzie.
kryr
co z tego ile jest postow, jezeli zaden z nich nie jest autorstwa dziewczyny :?: :?: :!:
hyper
Bardzo słuszna uwaga. Jeśli przejrzysz listę użytkowników to zapewne
zauważysz kilka perełek smile.gif
Mac
Cytat
co z tego ile jest postow, jezeli zaden z nich nie jest autorstwa dziewczyny :?: :?: :!:

Masz rację, ale za to nie możesz zarzucić, że posty są "głupie" (że nie zgadzają się z prawdą i, że nie odpowiadają dobrze na zadane pytania) smile.gif
Mistycus
Gotów jestem przypuszczać, iż z Ciebie Wielki maczo. Twój Macmóżdżek nie jest w stanie pojąć, jak wielka jest dziewczęca inteligencja. Radziłbym już nie wypowiadać tych, jakże hańbiących płeć męską, słów!
hyper
Małe zboczenie z tematu wątku smile.gif
Mac
Cytat
Gotów jestem przypuszczać, iż z Ciebie Wielki maczo. Twój Macmóżdżek nie jest w stanie pojąć, jak wielka jest dziewczęca inteligencja. Radziłbym już nie wypowiadać tych, jakże hańbiących płeć męską, słów!

Co ja takiego powiedziałem :?: :?: :?:
Powiedziałem, że fakt, że nie ma dziewczyn, ale, że chociaż Ci użytkownicy, którzy są teraz to prawde (dobrze odpowiadają na pytania o php) mówią, a nie powiedziałem, że jak by jakaś dziewczyna była to byłoby gorzej (byłoby pewnie nawet lepiej) smile.gif
Mac
Już 1000 użytkownik się zbliża wielkimi krokami :!:
Jeszcze tylko 10 nowych użytkowników :!: smile.gif smile.gif smile.gif
Mistycus
Cytat
nie powiedziałem, że jak by jakaś dziewczyna była to byłoby gorzej (byłoby pewnie nawet lepiej) smile.gif

Wybacz, już poraz drugi źle zrozumiałem Twe słowa. :oops:
Mac
Cytat
Już 1000 użytkownik się zbliża wielkimi krokami :!:  
Jeszcze tylko 10 nowych użytkowników :!:  :)  :)  :)

Teraz to już tylko 2 nowych użytkowników i mamy 1000 użytkownika :!: :!: :!:
smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.