hmm ... nie umialem w temacie za bardzo wyjasnij w kilku slowach o co mi chodzi, ale mysle ze tutaj mi sie uda smile.gif

Zrobilem sobie skrypt, ktory nasladuje mi "ulubione", mianowicie - jest to strona na ktorej sa linki do stron, ktore najczesciej odwiedzam.
Jednak brakuje mi w niej jednej rzeczy i zastanawiam sie czy jest jakis sposob, w ktory moge to zrobic, mianowicie.

Do tej strony mam dostep tylko ja (jest na haslo) i chcialbym, zeby po kliknieciu na link gdzie jest np. jakies forum na ktore trzeba sie zalogowac - moj skrypt zalogowal sie automatycznie i przekierowal mnie z gotowymi ciasteczkami w mojej przegladarce do tej strony, gdzie juz nie musialbym sie logowac i bylbym zalogowany.

Probowalem przez CURL'a sie zalogowac i mi sie udaje, tyle ze przegladarka otwiera wtedy strone na moim serwerze (zastanawiam sie czy to nie jest jedyny sposob), na ktorym musialbym podmieniac wszystkie linki tak by moj serwer obslugiwal cala sesje i zwracal mi wynik.

Ale wolalbym, zeby zalogowal sie na strone i po tym jak dostanie ciasteczko odeslal mi je, tak by przegladarka myslala ze to ciasteczko z tej strony, a nie z mojego serwera. Da sie cos takiego zrobic ?