Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlot PHPowcow 13-14 maja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
NuLL
Witam,

W inicjatowy IRCownikow wynikla idea zlotu programistow php

Data: 13-14 maja
Miejsce: W-wa

Wiecej info na http://php.fanfatal.pl

---
Pozwole sobie przypiac na jakis czas smile.gif
Diablos
Gdyby nie matura w maju ....

to bym wpadl ;p

PS. Wlasnie! winksmiley.jpg Przesuncie na tydzien pozniej biggrin.gif
Cudi
Super, niektórzy mają wtedy maturę winksmiley.jpg Nie da się tego przenieść na koniec maja? (maturzyści mają wtedy wakacje tongue.gif)
FanFataL
Co do przeniesienia terminu to raczej odpada, z z kilku powodów:
- papież pod koniec maja jest w Polsce i w Wawie
- studentom pod koniec maja sie zaczyna sesja - a sesja w porównaniu do matury to jest dopiero haxior biggrin.gif
- nietkórzy wyjeżdżają do pracy na wakacje i nie mogą
- wczesniej nie można bo jest WIELKA majówka biggrin.gif

A co do matury - to jeden sobotni wieczór chyba nie sprawi że nie zdacie matury. Kot sie uczy w sobitnie wieczory ;p

Także licze na przybycie smile.gif

Pozdrawiam winksmiley.jpg
...
ens0re
Oo, może wpadne smile.gif Tylko czy to nie impreza dla 'h@X0róW zaawansowanych'? smile.gif
Vengeance
Sądze, że jeśli teraz nie pójdziecie na jakąś imprezę i pouczycie się ten jeden dzień... to bilans się wyrówna i będziecie mogli wpaść do WaWy ;P
acztery
co do Papieża to może jeszcze sie zmienic ..
Diablos
No nie wiem, 13-14 zlot, 16 ustny anglik biggrin.gif

(to na bank nie jade ;p)

PS. Kiedys mialem taka przygode ze piatek, sobota (mini zlot diablo w wawie) w niedziele powrot, a w poniedzialek mnie pytali z polskiego... mialem taka dziure w glowie ze nie bylem w stanie wydobyc z siebie slowa.
mike
Do tego czasu już powinienem mieć napisaną magisterkę i taka przerwa w nauce może się przydać biggrin.gif
Jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego to możecie liczyć na moje przybycie winksmiley.jpg
TomASS
Ja, jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu, to też postaram się być - a na 90% będę jak załatwie sobie nocleg smile.gif Może ktoś by jechał z Wrocka, to może by się udało na benzyne złożyc? smile.gif
FanFataL
Prosiłbym o kontakt na maila osób które zadeklarują chęć przybycia. Ułatwi to nam organizacje lokalu - byćmoże będziemy musieli zamówić hangar tongue.gif
Wszelkie dodatkowe info na stronce która podał NuLL smile.gif

Mozna tez podać skąd się jedzie - będą osoby z całej Polski z tego co wiem: pomorze, kujawy, dolny sląsk, małopolska, wielkopolska, centrum ...
Także ew. osoby z tego samego miasta moge kierowac do siebie - bezie raźniej w podróży biggrin.gif

Pozdrawiam
...
SongoQ
Cytat
Plany: Nie planujemy żadnych audytów ani konferencji - za mało czasu poprostu jest na organizacje tego typu rzeczy, może po wakacjach w październiku.

To moze tak 2 dnia bo bedzie ciezko na 2 dzien tongue.gif
Fuzja
@ TomASS jak na paliwko to ja się mogę złożyć smile.gif
Wolałbym czerwiec ale maj ujdzie:)
Prawdopodobnie też mnie zobaczycie .
kszychu
Jako, że do Warszawy mam rzut beretem (150km, to nie to co Poznań rok temu ;-) ) pewnie się zjawię w sobotę. Na php wg definicji na http://php.fanfatal.pl/ się jednak nie piszę, gdyż na 99% przyjadę samochodem.
Miło będzie spotkać się w realu (albo w tesco, jak kto woli).
Cudi
Tu nie chodzi o ten jeden dzień, tylko o to, że to jest między egzaminami (dla mnie po pisemnych, ale przed ustnymi) Cieżko będzie myśleć o czymkolwiek innym w tym czasie smile.gif

Nie nalegam na zmianę, i tak nie wiem czy bym dał rade jechać nawet gdyby matury nie było. Ale nie zmienia to faktu, że termin jest dobrany nieco niefortunnie. Dyskryminacja tongue.gif
Vengeance
Nigdy nie dobierzesz terminu tak, by pasowało wszystkim.
Trzeba wybrać i zamknąć oczy/uszy na psioczenie co poniektórych biggrin.gif
bigZbig
Ja bym chetnie wpadl, ale wiecej konretow potrzebuje - co, jak i gdzie?
NuLL
Przeciez wszystko jest na stronie.
Ace
Ja juz sobie zaklepalem termin... Z uczelni bede sie zrywal winksmiley.jpg
trucksweb
to ja sie pisze tongue.gif
do kogo sie zglosic ?i potwierdzic ?-mozna maila, gg tongue.gif
SongoQ
Na stronie http://php.fanfatal.pl/
trucksweb
wszystko pieknie, tylko gdzie tam jest mail do osoby ktora to organizauje questionmark.gif dry.gif
SongoQ
Cytat
Dodatkowe info: Wszelkie informacje dotyczące spotkania na maila - jeżeli bedzie wiadomo coś więcej - zamieszcze tutaj info. <php [at] fanfatal.pl>
Strzałek
Zapewnę wpadę.

Jeszcze się nie zapisałem, czekałem na deklaracje kto będzie. Z tego co widzę - same vipy, więc i mnie nie może tam zabraknąć snitch.gif
nightspirit
yyy... chętnie bym przyjechał, ale nie wiem czy rodzice się zgodzą (w końcu nie jestem pełnoletni) może FanFataL będzie tak Chojny i mną się zaopiekuje biggrin.gif
aleksander
gdybyscie zrobili jakies wykłady, seminaria to mógłbym nawet z własnej kieszenie zapłacic (a nie rodziców), bo chlac to ja moge z Belą i Nullem w 3miescie.

czekam az ktos powie ze podejmie się zorganizowania zlotu php z prawdziwego zdarzenia. gotów jestem nawet sam poprowadzic jakis wykład.
FanFataL
Alek zlot z prawdziwego zdarzenia to jest teraz biggrin.gif

Co do konferencji to będzie we wrzesniu biggrin.gif Dokładny termin ustali sie jeszcze ale na 100% bedzie we wrzesniu.

- Co do wykładowców - ni bedzie żadnego problemu
- Co do sponsorów też nie
- Co do miejsca (auli) - uczelnie mają jakies dotacje z tego tytułu także da się załatwic
- Gorzej z noclegiem, ale bedzie trzeba pokombinować bo taka impreza to trzy dni jak byk: Piątek przyjazd -> Spanie -> Sobota wykłady -> Wieczór część nieofizcjalna -> Spanie -> Niedziela powrót smile.gif

W każdym bądź razie konferencja bedzie smile.gif Teraz niestety juz czasu nie starczy na zorganizowanie tego typu imprezki, dlatego zapraszam na piwko biggrin.gif

...
nospor
Hej panowie, tylko nie zapomnijcie o tych, co przyjechać nie będą mogli. Zróbcie masę zdjęć, a szczególnie tym kufelkom piwa, aby i nam się atmosfera choć w części udzieliła smile.gif

ps: no i niech Was kac za bardzo nie męczy po tym php'owaniu winksmiley.jpg
bigZbig
Cytat(NuLL @ 2006-03-21 14:00:39)
Przeciez wszystko jest na stronie.

@Null - nie zartuj - chyba nie masz na mysli strony http://php.fanfatal.pl/. "Miejsce zlotu: Warszawa" - czy to jest Twoim zdaniem konkret?
TomASS
I jak się sprawy mają? Będzie zjazd? smile.gif Oby był smile.gif
GrayHat
nawet jak by nie bylo to zapraszamy do wawy na meczyk legia-wisla i wielkie swieto w warszawie za zdobycie mistrza polski... nie wiem gdzie znajdziecie pub gdzie ludzie nie beda swietowac z tego powodu biggrin.gif
hwao
Cytat(GrayHat @ 2006-04-23 09:35:30)
nawet jak by nie bylo to zapraszamy do wawy na meczyk legia-wisla i wielkie swieto w warszawie za zdobycie mistrza polski... nie wiem gdzie znajdziecie pub gdzie ludzie nie beda swietowac z tego powodu biggrin.gif

ROTFL laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jakby nie wyszlo to zapraszam do Olkusza na wielkie swieto z okazji moich urodzin, tylko nie wiem czy znajdziecie jakis pub gdzie beda wolne miejsca - wszyscy beda to swietowac.

FanFata napewno wszytko dobrze zalatwi, i zlot sie odbedzie.
bela
Cytat
FanFata napewno wszytko dobrze zalatwi, i zlot sie odbedzie.

Ja jakoś czarno to widzę. Zostały 3 tygodnie, a nie ma ŻADNYCH konkretnych informacji. (Data i Miejscowość to nie jest konkretna informacja, jakby ktoś się chciał czepiać)
GrayHat
13 maja - ul. Lazienkowska 3 smile.gif
mike
Cytat(GrayHat @ 2006-04-23 14:38:56)
13 maja - ul. Lazienkowska 3 smile.gif

~GrayHat weś odbij z tą piłką nożną i skup sie na temacie.
Kogo interesują nasi polscy "trampkarze"?
NuLL
Polska pilka nozna jest zalosna.

Poprosilem Fanfatal-a aby zamiescil jakies info blizsze tak wiec w ciagu najblizszego tygodnia cos sie powinno wyjasnic mam nadzieje.
GrayHat
a moze zrobmy zlot w Lodzi??

+ srodek polski
+ fajne klimaty
dr_bonzo
To jest topic o zlocie w Warszawie w zadanym terminie.

Chcesz zorgranizowac kolejny zlot: prosze bardzo zaloz nowy topic.
huntercs
ogólnie rzecz biorąc, to też bym wpadł, tylko czekam na rozwój sytuacji rolleyes.gif
GrayHat tyś z łodzi? Rkingsmiley.png
GrayHat
Cytat(huntercs @ 2006-04-23 18:12:00)
ogólnie rzecz biorąc, to też bym wpadł, tylko czekam na rozwój sytuacji rolleyes.gif
GrayHat tyś z łodzi? Rkingsmiley.png

nie. z fanfatalem na gg gadalem i obydwu nam sie spodobalo ale reszcie nie wiec zlot bedzie w wawie
FanFataL
Wszystko już ustalone biggrin.gif

Czytac i potwierdzać przybycie, zebym mógł rezerwacje potwierdzić.

http://php.fanfatal.pl/

...
Strzałek
FanFatal ok, ale to w efekcie jednego dnia jest tylko ten zlot?
Jeżeli tak to 13 mi koliduje (tzn. musiała by godzina być trochę wcześniejsza)

Aha i czy nieletniego wpuszą do tego klubu dry.gif
TomASS
Jakoś e-maila do FanFatal nie mogę znaleźć :/
FanFataL
Cytat("Strzałek")
FanFatal ok, ale to w efekcie jednego dnia jest tylko ten zlot?
Jeżeli tak to 13 mi koliduje (tzn. musiała by godzina być trochę wcześniejsza)
No tak wyszło, 13-14 to były dni do wybboru, ale sobota wydaje się lepsza opcją ze względu na wiekszy wbór miejsca do posiedzenia ... i rano na sume do kościoła będzie można iść tongue.gif

Cytat("Strzałek")
Aha i czy nieletniego wpuszą do tego klubu
No nie wiem, zalezy jak bardzo nieletniego ;D

Cytat("TomASS")
Jakoś e-maila do FanFatal nie mogę znaleźć :/
Sorki, ale sie usunął ;p Jest już na miejscu smile.gif

...
GrayHat
Cytat(Strzałek @ 2006-04-29 18:29:19)
(tzn. musiała by godzina być trochę wcześniejsza)

godzina zmieniona na 14.00 smile.gif
nospor
No panowie... Juz dwa dni po imprezie a tu zadnych wiesci co i jak bylo, zadnych zdjec, no nic. Podzielcie sie z nami wrazeniami by przyblizyc nam male co nie co z sobotniego klimatu biggrin.gif
Ace
Ściśle tajne tematy były poruszane na tym spotkaniu... Więc wybaczcie...

cool.gif
nospor
No ladnie...
To ja juz wiecej Wam tutaj nie pozwole organizować takich "ścisle tajnych" spotkań winksmiley.jpg
Diwi
A zdjęcia znajdują się tutaj: http://chimera.one.pl/gallery/main.php?g2_itemId=7837

Pozdrawiam
nospor
No fajnie smile.gif
Szczegolnie fajnie ogląda sie zdjęciu te z ostatniej polki, co wiekszość jest juz po "kilku glebszych" smile.gif
A i widze ze pare pięknych "rodzynków" bylo w towarzystwie... a mnie nie bylo sad.gif. Nikt nie mowil ze będą kobitki winksmiley.jpg

Swoją drogą to co poniektórych z Was inaczej se wyobrazalem. nie zebym snil o Was czy cos w tym stylu, poprostu czlowiek zawsze ma jakies wyobrazenie ludzi ktorych "widuje" w necie. Ale brakuje mi paru podpisow co przy niektorych.
wiem marudze... spadam wiec.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.