Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: livebox tp
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
athabus
Słyszeliście moze o usłudze tp - livebx. To jakiś nowy modem do neostrady który umożliwia rozmowy Voip i kilka innych rzeczy - w Voipie są 2 formy - jedna z abonamentem 60 zl i darmowymi rozmaowami na TP i bez abonamentu gdzie rozmowy kosztują tyle co w planie standarwoym mniej więcej.

Wszystko super - dzwonię na tp i zadaje proste pytanie - czy nadal muszę mieć telefon stacjonarny żeby mieć Voip - zgadnijcie co... Pani mówi, że i tak i nie... sam telefon nie jest potrzebny, ale bez opłaty abonamentu nie masz neostrady wiec nie ma livebox'a więc nie ma Voip - czyli żeby mieć telefonię internetową musisz mieć telefon stacjonarny...

Nie wiem to wydaje mi się tak głupie, że nawet przerasta to Tp i ciągle się łudzę, że to tylko konsultantka coś kręci.

Czy ktoś korzysta może z liveBoxa i może coś więcej powiedzieć.

ps . Mam nadzieję, że nie za bardzo OT
GrayHat
a zgadnij co ile dni bedziesz ganial do telepunktu po zdrapki jak do liveboxa dodadza telewizje cyfrowa smile.gif
athabus
ech tematu TV to już w ogóle nie poruszam - bo jak wprowadzą to się dopiero okaże że to "taaaka okazja". Ciekawe co wymyślą, aby korzystanie z telewizji było bez sensu biggrin.gif
GrayHat
hmm moze to ze tutaj bedziesz mogl kazdy kanal kupic oddzielnie?? albo pakietami kanalow a nie tematycznie jak np polsat: relax/mix itd
tu bedzie cos w tym stylu:
kanaly ITI, kanaly c+, kanaly polszmat, itp winksmiley.jpg

narazie trwaja testy. osoby dostaly liveboxa i dostep do kanalow c+ "za free" smile.gif szkoda ze tylko 300 osob :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.