Witam pięknie!
Właściwie jak w temacie, niewiele więcej jest sens tu pisać.
Szukam hostingu z bezpośrednim dostępem do shell'a (bez większych restrykcji), MySQL'em, PHP4/5 i Perl'em. Shell powinien mi umożliwić normalną pracę, a więc chciałbym mieć dostęp np. do logów Apache'a oraz możliwość używania typowych narzędzi typu ping, mtr, gcc, cron, itd. Do zaakceptowania jest oczywiście quota (sensowna).
Mogę zapewnić, że jestem spokojnym i normalnym userem któremu można ufać. Nie mam nic do ukrycia, a za sobą zbyt wiele lat doświadczenia, aby bawić się w bzdury typu DOS, hack czy inne botnety.
Nie zamierzam generować dużego ruchu, ani odpalać żadnych ciężkich serwisów. Chcę natomiast mieć wolną rękę i naprawdę stabilne, pewne łącze o rozsądnej przepływności i dobrym routingu. Moje plany to lekki hosting (naprawdę lekki) i dużo zabawy, nauki oraz pracy zdalnej na poziomie średnio zaawansowanym związanej niemal wyłącznie z www. Do tej pory korzystałem z pewnego bezpłatnego shell'a, który służył całkiem nieźle przez ostatnie pół roku ale obecnie zrobiła się tam kompletna padaka bo admin chyba stracił zapał dopuszczając zbyt wiele "dzieci neostrady". Dlatego wolałbym zapłacić za konkretny dostęp i mieć spokój.