Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przepraszamy Seaquest
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hwao
Przepraszam ze nie dopilnowalem uzytkownikow piszacych w temacie
http://forum.php.pl/index.php?s=&showtopic...ndpost&p=263903

Naprawde nie mialem wczoraj czasu stac za nimi i patrzec co robia na komputerze..

Swoja droga jakie nabijanie postow jak na hydeparku sa nie liczone...?

Ah i jeszcze proponuje wylaczyc calego irca na jeden dzien, poniewaz przebywaja na nim dzieci ktore duzo pisza (np ja).

Bez urazy, ale ja nie widze wogole sensu tego działania... dla mnie absurd.

Pozdrawiam
nospor
Cytat
Swoja droga jakie nabijanie postow
Sztuczne nabijanie postow dla topicu w celu osiągniecia "korzysci religijnych" związanych z pewną liczbą tongue.gif (o tych korzysciach nie brac powaznie)

Cytat
Ah i jeszcze proponuje wylaczyc calego irca na jeden dzien, poniewaz przebywaja na nim dzieci ktore duzo pisza
Ale irc jest wlasnie do pisania a forum do forumowania.

Wczoraj Wy mieliście dobry dzien i naszlo was na wiersze i jakies aaaaa (tego nie widzialem) ale też i sea mial dobry dzien i go naszlo na zamkniecie smile.gif Wkoncu to offtopic. Juz za samą nazwe nalezy sie dozywocie, a tu tylko na niecala dobe winksmiley.jpg
Pozatym seaquest chcial ratowac serwer bo nie wiadomo jak by sie skonczylo wczoraj osiągniecie tej "magicznej" liczby postow. Lepiej nie kusic losu.

Podsumowujac: offtopic mial sluzyc za luzne rozmowy miedzy userami, ale na nachalnym nabijaniu postow na nim (i nie mowie tu o liczniku postow uzytkownikow). Sam hwao pisales na offtopicu by se ludzie z niektorymi postami to na bloga szli a nie tutaj. No i sea wczoraj rowniez uznal ze to na irca z tym a nie tu.
hwao
Sorry ale ze ktos pisze tam na chalnie posty to moja wina?
Moderatorzy powinli sie takim delikwentem zajac a nie zamykac caly temat... bez sens.

Co do irc'a to była alizja, majaca ulatwienie zobrazowania nonsensu zainstnialem sytuacji.

To na tyle, narazie spadam do szkoly.
nospor
Cytat
i jeszcze koklusz, trzesienie ziemi, epoka lodowcowa i wiele innych to tez Twoja wina winksmiley.jpg

Ale czy seaquest powiedzial, ze Twoja wina? A i waznych spraw to tam raczej nie zalatwiales i zaistniala przerwa techniczna strat majatkowych ci nie przyniesie smile.gif

Cytat
Moderatorzy powinli sie takim delikwentem zajac
Zeby to byl jeden, to by sie go w ciemny zaulek dalo i wyjasnilo to i owo, ale tam byla przewaga liczebna po stronie wroga.
No toc warnow nie bedziemy dawac za offtopici na offtopicu ani banow jak juz zostalem na koniec osadzony (swoja droga nie wiem skad ten pomysl - bedzie mozna to obgadac na OT winksmiley.jpg ).

Dobra, przyjdzie seaquest to se podyskutujecie.
SongoQ
Cytat

Tak Twoja wina tongue.gif

@hwao Zachowujesz sie jak "baba" biggrin.gif Za chwile sie pewine sie pojawi ankieta czy hwao jest winny.
dyktek
a co to jest w ogóle nabijanie postów, ludzie biggrin.gif przecież to jest chore, jeśli któryś z użytkowników jara się większą liczbą cyferek w profilu to jego sprawa i nie rozumiem co tu tak gryzie moderatorów, niemerytoryczna dyskusja? No tak ale nie można stosować tylko nakazów i zakazów a userom zwyczajnie jest czasem potrzebna luźna dyskusja, w której można ewentualnie wyłączyć zliczanie postów i eot winksmiley.jpg
seaquest
Wiecie co, spadłem z krzesła. Tylko tyle powiem.

hwao: wybacz, ale to jest tylko śmiechu warte i niczego więcej.
nospor
Cytat
zwyczajnie jest czasem potrzebna luźna dyskusja,
No i poto wlasnie powstal offtopic, dla luznej dyskusji. Ale czy posty w stylu: "wlasnie wstalem", "aaaa", "ide jesc", uwazasz za dyskusje? Sam lubie od czasu do czasu cos skrobnac na OT. ale czytanie takich postow tylko zasmieca co wartosciowsze inne posty, o ile na OT mozna cos uznac za wartosciowy post winksmiley.jpg
dyktek
@nospor jasne ale to kropla w morzu winksmiley.jpg
nospor
Cytat
jasne ale to kropla w morzu
no wlasnie , kropla w morzu. Ja takich postow przytoczylem tylko 3, a bylo ich zdecydowanie wiecej tongue.gif
No ale moze na OT sie przeniesmy winksmiley.jpg
acztery
seaquest przedstaw nam jakie posty sa glupie. po to ten temat zeby ludzie " odreagowali " głupotą bylo robić afere o cos takie.

pewnie zaraz mi dasz ostrzezenie ale ja i tak na to lej.
mike
Cytat(acztery @ 10.06.2006, 17:11 ) *
pewnie zaraz mi dasz ostrzezenie ale ja i tak na to lej.

Juz pomijając temat wątku, bo on mnie akurat tu nie interesuje.
Ale powiem Ci jedno ~acztery, obserwuję Cie już od jakiegoś czasu i chciabym Ci powiedzieć: "Wsadź se tą swoją arogancję i olewanie w ... ustronne miejsce" bo to właśnie z tego powodu masz tyle ostrzeżeń.
Ale jesli faktycznie masz to gdzieś, to proszę bardzo, wybierasz w ten sposób drogą którą poszedł ~invx tongue.gif

Zastanów się co piszesz. Możesz olać kżdego, ale do innych to będzie olewania tylko przz Ciebie, gożej jak cała reszta oleje Ciebie.
acztery
ale na mnie najechałeś chyba się popłaczę. Moim zdaniem jest to ze osoby majace jakie kolwiek uprawnienia na forum. robią sie wymondrzałe.

poszlem płakać.

PS tak z ciekawosci jak mi dacie bana zmienie sobie IP na siecie czy wtedy bede mogl ogladać stronę ?
NuLL
Cytat
poszlem płakać.

Jestesmy wzruszeni - bedziemy plakac razem z Toba biggrin.gif
ActivePlayer
proponuje zastanowić sie kazdemu nad tym w jaki sposob sie wypowiada. zamykam bo temat nie prowadzi do niczego.

nawiasem mowiac na mysl przychodzi mi tylko
Cytat
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Ostatnio coraz czesciej patrząc na posty osob o ktorych mialem bardzo dobre zdanie jestem rozczarowany, i tylko ten cytat moze to w jakis sposob wyjasniac.
seaquest
Skorzystam z tego, że mogę pisać w zamkniętych.

@acztery: wklejania Pana Tadeusza nie toleruję i tolerować.

A co do bana... Zawsze możemy zbanować całą sieć. Poza tym jest jeszcze kilka innych metod.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.