Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Malibu desing ;)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Adrem
Ogólnie jest to strona za którą dostałem na infie 6. Bedę to przerabiał pod szablon do bloga. Z tego też powodu validuje się tylko główna, bo z innymi się nie męczyłem, a są takie głupie błędy winksmiley.jpg

Jest to właściwie moja pierwsza strona...

http://gamblin.pl/blog

zapomniałem dodac, że nie wyswietla się jeszcze dobrze w IE, ale w końcu będzie to prywatny blog, więc nie musze się martwić winksmiley.jpg
Jarod
Cytat(Adrem @ 15.06.2006, 17:41 ) *
Ogólnie jest to strona za którą dostałem na infie 6. Bedę to przerabiał pod szablon do bloga. Z tego też powodu validuje się tylko główna, bo z innymi się nie męczyłem, a są takie głupie błędy winksmiley.jpg

Jest to właściwie moja pierwsza strona...

http://gamblin.pl/blog

zapomniałem dodac, że nie wyswietla się jeszcze dobrze w IE, ale w końcu będzie to prywatny blog, więc nie musze się martwić winksmiley.jpg

Nie podoba mi się (nie wiem za co ocena 6). Wogóle 'Malibu' to logo zastrzeżone. Nie trzeba mieć pozwolenia na wykorzystanie ?
Adrem
Ocena 6 za strone techniczną ...
A do producenta malibu miałem pisac, ale maila na stronie nie znalazłem winksmiley.jpg
strife
Wogóle mi się nie podoba, tło stojące w miejscu jakoś mi nie podchodzi, nie ma centrowania strony, kolorystyka jest "oczojebna". Proponuje abyś jeszcze nad tą stroną posiedział bo jak narazie mnie ona odpycha ... smile.gif
bim2
Ocena 6 mowisz. U mnie na infie to za zalozenie bloga czy zrobienie cos ala:
<html>
<head>
....
</head>
<body>
Cos o mnie:
.......

Moje zdjecie:
.......
</body>
juz masz szesc ;/ Wiec sie nie dziwie tongue.gif I mi sie w ogóle nie podoba

______
W ogóle piszemy osobno i przez ó zamknięte exclamation.gif!
ActivePlayer
adam9870
Ogólnie to tak jak zauważyli wcześniej popżednicy, tylko najbardziej to takie zastżeżenia mam:
• Tło stojące ciągle w jednym miejscu
• Te tło co wyżej napisałem nie podoba mi się jeszcze
• Ten pomarańczowy kolor strony nie pasuje za bardzo
• Linki w kolorze czerwonym nie pasują trochę
• Troszeczkę czarny kolor tekstu nie pasuje

Prawdę mówiąc to strona nie podoba się mi.
Mogę ocenić na 3/10 za chęci.
Adrem
No chciałbym ocene, tym bardziej, że to moja własciwie pierwsza strona ...
no i może jakieś porady

P.S. nie wiem co macie do nieruchomego tła, mi się tam własnie podoba, a raczej o to w tym projekcie chodzi ... winksmiley.jpg
ActivePlayer
linki powinny być zawarte w ul.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.