Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] biznes
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
sinq
Witam!

Daje do oceny hmmm już dosyć stary layout tematyką miał być biznes,
ale szczerze mowiąc to nie wiem co z tego wyszło biggrin.gif. Jest troche niedokończony,
więc może coś zaproponujecie winksmiley.jpg

Fotografia tej pani nie jest moja!

Link: http://sinq.strefaphp.net/uptmp/stare.png
Turgon
Dziwny...
Wszystko do siebie nie pasuje...
sinq
Wszystko nie pasuje ? tiredsmiley.gif teraz to mi sie przykro zrobiło sadsmiley02.gif
po czesci masz racje, a co najbardziej NIE pasuje ?

wg. mnie to tu tylko fotografia ołówków nie pasuje snitch.gif

post niżej bez komentarza biggrin.gif
mario
blondynka fajna, ale jak dla biznesu to raczej nie pasuje, gdyz jej gleboki dekolt bardziej pasuje do innej tematyki strony smile.gif
SongoQ
Cytat
blondynka fajna, ale jak dla biznesu to raczej nie pasuje, gdyz jej gleboki dekolt bardziej pasuje do innej tematyki strony

Hehe serwis by sie wtedy nazywal "wenus", "olimp" itd...

Jak dla mnie to ta pani nie pasuje. I ten kontrast jakis taki dziwny, za wiele czarnego.
artur81
a ja na przekór wszystkim powiem że mi się podoba, nawet bardzo, jednyne czego bym się przyczepił to może podniósłbym całość do góry, za duża ta dziura jest wg mnie, do reszty nie mam zastrzeżeń.
Tak na marginesie w jakim programie to rysowałeś? Photoshop? Pytam bo ja rysuję w Fireworksie, ale mi tak ładnie nie wychodzi smile.gif
TomASS
Mi też wszystko pasuje smile.gif Głowa do góry - podnieś troszkę całość do góry - jest dobrze smile.gif
sinq
w Paint Shop Pro 7 z resztą jak wszystko co do tej pory zrobiłem smile.gif
Bastion
mnie tez sie podoba biggrin.gif troszke wyzej calos i bedzie gitara
Turgon
Więc tak :
-Ta pani nie pasuje, raczej pasuje do stron innych trochę. Chyba, że dla agencji towarzyskiej. Po za tym cieńki cut...
-Po grzyba wsadzałeś wszędzie te nierówne strzałeczki.
-Copyright jest zbyt duży.
-Kolory belek niektórych do siebie nie pasują.
-Grafika odwraca uwagę od Treści.
Seth
Wydaje mi sie, ze widzialem juz gdzies podobona kolorystyke i uklad pracy.

- Logo nie mowi nic o firmie
- Babeczka w topie, chodz ladna nie pasuje do takiej strony - na pierwszy rzut oka sadzilem, ze to strona z ofertami matrymonialnymi
- Kolory zolto-czarne to potocznie kolory odstraszajace (w takim polaczeniu) - dlatego min. pszczoly maja takie ubarwienie. Na stronie o doradztwie chyba nei to bylo zamiarem.
- Poza tym czarno-biala stylistyka topu nie nastraja optymistycznie do firmy.
- Wyrozniles dwa bloki tekstu na zolto. I to wlasnie na nie zwrocilem uwage wchodzac na stronie (po topie winksmiley.jpg) tylko czy one sa najwazniejsze?
- Kilka elementow, ktore znajduja sie chyba na kazdej stronie typu wyszukiwarka, kontakt, mapa serwisu znajduja sie w dziwnych miejscach. Np. wyszukiwarka jest po lewej stronie pod tekstem - a powinna byc po prawej, tam gdzie spodziewam sie ja zobaczyc. Pomijam fakt, ze powtorozne jest menu z kontaktem/pomoc/mapa w dwoch miejscach to jeszcze ikonki nie odpowiadaja podpisom: pomoc to koperta listu, domek to kontakt, ikonka mapy serwisu to praca.
- Poza tymi elementami o ktorych wspomnialem wyzej, nie widze zadnej nawigacji - gdzie tu jest jakies menu?

+ Napewno plusem jest dobor kolorystyki (odcieni) - ale jak wczesniej wspomnialem nie dla strony doradztwa
+ Layout jest hmm.... ciekawy

Ogolnie strona ciekawa ale wyglada jakby byla nieprzemyslana, a raczej przekombinowana.
Typografia lezy i kwiczy, a kolortyka zdecydowania nie zacheca do wiazania sie z firma, ktora ma taka strone.
sinq
Turgon no to tylko z panią miałeś racje. tiredsmiley.gif

Cytat
-Po grzyba wsadzałeś wszędzie te nierówne strzałeczki. (wszędzie? nierówne strzałeczki?
... bo ja strzałki widze tylko w topie i to dwie
)
-Copyright jest zbyt duży. (to sie stopka nazywa i nie jest zbyt duża)
-Kolory belek niektórych do siebie nie pasują. (ciekawe jakie dałem... niebieski z różowym ?)
-Grafika odwraca uwagę od Treści.

a tu to nie wiem po grzyba to wymieniałeś tiredsmiley.gif

Seth wezme to pod uwage winksmiley.jpg ... i dzisiaj wrzuce poprawioną
wersje chyba, że braknie czasu sadsmiley02.gif
GrayHat
lubie twoj styl winksmiley.jpg popracuj nad layoutem a wyjdzie cos ciekawego
Hardknox
A Kwaku sie nie obrazi za kopiowanie jego bardzo ale to bardzo charakterystycznego stylu? winksmiley.jpg

Podoba mi sie... co prawda kobieta kojarzy mi sie z portalem XXX ale... nie ma tego zlego co by lepiej nie wyszlo tongue.gif
sinq
a wiesz nie wiem robiłem to sporo czasu temu trzeba było naśladować lepszych od siebie tongue.gif
owszem przyznam że naśladowałem jego styl, ale to dawno było worriedsmiley.gif biggrin.gif i w jednej pracy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.