Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Class5.Chameleon
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Bastion
Takie pytanie , czy ktoś użył chameleona do jakiegolwiek celu ?
Pytam ponieważ naszła mnie dziś ciekawość ogromna.
NetJaro
Ja smile.gif
Teraz będę używał w b. dużym projekcie smile.gif
Dodatkowo bawiłem się na localu smile.gif
ARJ
ja miałem używać, jednak dopiero później zobaczyłem że klasa jest pod php5. jak tylko się przeniose na php5 to oleje smarty i zabiore się za to.
nrm
ja uzylem w czyms małym (uzywam OPTa) i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jednocześnie miałem ogromne problemy z wymuszeniem UTFa a w dokumentacji nie znalazłem nic o funkcji wymuszającej jakiś header. więc z powrotem na OPTa przeskoczyłem bo projekt był 2dniowy i nie było czasu na kombinacje smile.gif

wiec jezeli tego rzeczywiscie nie ma to postuluje o taka funckje w nastepnej wersji.
Master Miko
Mam zamiar użyć w mały projekcie - galerii. Bardzo fajnie się zapowiada, a poza tym wygląda na trochę wygodniejsze od smarty.
elnino.pl
Właśnie czytam dokumentację, być może się skuszę - jeśli tylko dorówna możliwościami Smartom.
Rafiki
Ja korzystałem ale przeszedlem na wlasna klase ktora ma o polowe mniejsze mozliwosci ale mi w zupelnosci starcza i chodzi ciut szybciej winksmiley.jpg

Ale zapewne skorzystam ponownie z chameleon przy wiekszych projektach smile.gif
NuLL
Ja korzystam z Chameleona w malym projekcie - niestety aby zaprzac go pod cos wiekszego sie nie da ze wzgledu na brak obslugi obiektow w szablonach, a w srodowisku gdzie nie pracuje sam nie jestem w stanie jakoze skladnia nie jest kompatybilna ze smarty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.