Bastion
14.07.2006, 12:57:08
Takie pytanie , czy ktoś użył chameleona do jakiegolwiek celu ?
Pytam ponieważ naszła mnie dziś ciekawość ogromna.
NetJaro
14.07.2006, 13:42:25
Ja

Teraz będę używał w b. dużym projekcie

Dodatkowo bawiłem się na localu
ja miałem używać, jednak dopiero później zobaczyłem że klasa jest pod php5. jak tylko się przeniose na php5 to oleje smarty i zabiore się za to.
ja uzylem w czyms małym (uzywam OPTa) i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jednocześnie miałem ogromne problemy z wymuszeniem UTFa a w dokumentacji nie znalazłem nic o funkcji wymuszającej jakiś header. więc z powrotem na OPTa przeskoczyłem bo projekt był 2dniowy i nie było czasu na kombinacje

wiec jezeli tego rzeczywiscie nie ma to postuluje o taka funckje w nastepnej wersji.
Master Miko
15.07.2006, 14:11:05
Mam zamiar użyć w mały projekcie - galerii. Bardzo fajnie się zapowiada, a poza tym wygląda na trochę wygodniejsze od smarty.
elnino.pl
15.07.2006, 16:19:47
Właśnie czytam dokumentację, być może się skuszę - jeśli tylko dorówna możliwościami Smartom.
Rafiki
16.07.2006, 10:12:14
Ja korzystałem ale przeszedlem na wlasna klase ktora ma o polowe mniejsze mozliwosci ale mi w zupelnosci starcza i chodzi ciut szybciej

Ale zapewne skorzystam ponownie z chameleon przy wiekszych projektach
NuLL
16.07.2006, 11:28:56
Ja korzystam z Chameleona w malym projekcie - niestety aby zaprzac go pod cos wiekszego sie nie da ze wzgledu na brak obslugi obiektow w szablonach, a w srodowisku gdzie nie pracuje sam nie jestem w stanie jakoze skladnia nie jest kompatybilna ze smarty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.