Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Warsztat samochodowy
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
czachor
Witam,
prosiłbym o konstruktywną ocenę layoutu strony niewielkiego warsztatu samochodowego, którą robię dla kolegi.
Z założenia mają występować kolory granatowy i zielony. Strona ma być bardzo prosta.

http://3dl.fse.pl/test/ant/anton.jpg (391 kB)

Drobna uwaga - tekst i zdjęcie na zielonym tle został wzięty dla potrzeb layoutu z innej strony, będzie zmieniony (to jakby ktoś znalazł go gdzie indziej winksmiley.jpg)
I jeszcze coś - obrazek po prawej stronie oferty będzie się zmieniał po najechaniu na inny punkt oferty.
regi_
fajnie to wygląda smile.gif

moim zdaniem ładniej by jeszcze wyglądało jakby ten tekst który jest w lewym górnym rogu (zaczyna sie od "Nasz warsztat...") był wyjustowany, ale to tylko moja uwaga

pozdr
nazihipi
. nie przepadam za kombinacją niebieskiego i zielonego...
. czcionki w top i to koło po lewej brzydkie
. nie rozumiem tej grafiki po prawej stronie Nasza Oferta
ano
Ja wystawiam ocenę 5/10:
- Mógłbyś wymyślić jakieś lepsze logo (a sądze, że ty je robiłeś) bo to co teraz jest, jest beznadziejne :/
- "Za ostre" połączenie tych 2 kolorów (granatowego i zielonego), mógłbyś dać jakąś linię (np. krzywą winksmiley.jpg ) pomiędzy nimi
- tekst: "nasz warsztat [...]" mógłbyś podnieść o kilkanaście px do góry

Ogólnie strona niczym nie porywa, moim zdaniem kolory są źle dobrane (może wystarczyło by zmienić ich odcienie?)

Pozdrawiam, Antoni
Jarod
Jak dla mnie:

- za kańciasta
- czcionka się zlewa (pod Nasz oferta)
- zdjęcie tej skrzynki rozmazane, zrób nowe albo zastąp to czymś innym

Ocena 2+/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.