Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: miniOpera, polaczenie
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
kicaj
Wlasnie skonfigurowalem telefon i moge przegladac strony we wbudowanej przegladarce, wczoraj zainstalowalem miniOpere i w tej przegladarce nie dziala mi zadna strona, wywala blad ze nie mam polaczenia z siecia. Jak zrobic zebym mogl przegladac strony za pomoca miniOpera?
nospor
Przenosze
tiraeth
Połączenie GPRS czy telefoniczne?
kicaj
...i tak i tak probowalem

Nikt nie uzywa miniOpery?
ARJ
@kicaj jakiego telefonu używasz? ja mam wgraną mini operę na nokię 6820 i działa bez problemu ( no czasem pisze, że mało pamięci ). jak wpiszę do niej adres to się pyta czy połączyć z siecią. mam standardowo skonfigurowany dostęp przez gprs w plusie. mini operę mam w wersji 1.2.3.
kicaj
SE V600i...

Niby profil laczenia z netem powinien sie nazywac gprs/3g, tak nazwalem nic to nie zmienilo, przypominam ze przez wbudowana przegladarke moge ogladac strony, przez miniOpere nie.

A ja pytanie, moj telefon ma wbudowany firmowy Flash Player (Macromedia Flash Lite), a animacje flash nie sa uruchamiane na www!? Animacje flash w ogole dzialaja, ale tylko te na stronie nie...

Edit:
Aj trzeaba bylo jeszcze ustawic w "ustawieniach dla javy"...

Dalej pytam o Flash'a dla Opery...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.