Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta dotycząca przeglądarek
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
em_pl
Cześć
Potrzebuję pomocy w kwestii wypełnienia ankiety o rynku przeglądarek w Polsce.

Jeśli bylibyście tak mili i poświęcili kilka minut na wypełnienie ankiety, będę bardzo wdzięczny

Adres: http://www.ownlog.com/marketing/

Ankieta potrzebna mi jest do projektu z Podstaw Marketingu na Politechnice Wrocławskiej.

Jeszcze raz dziękuję
uli
Done.

Tylko zastanawiam się co oznaczają 'gesty myszki' biggrin.gif:D:D:D

Coś mi mówi, że to słowotwórstwo takie jak na początku lat 90, gdzie Bielecki (którego książek nie dało się czytać) próbował wprowadzić:

- dwumlask - podwójne kliknięcie myszką (oczywiście był również prawy jednomlask - pojedyncze kliknięcie prawym przyciskiem myszy)
- manipulator drążkowy - joystick.
kszychu
Dziwne, u mnie google działają poprawnie...
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2...+Google&lr=
php programmer
Może i działa poprawnie, ale nikt kto wypełnia ankietę
nie będzie sprawdzał znaczenia frazy "gesty myszy",
ja tez pomyślałem że to jakaś autorska nazwa czynności,
jeśli chcesz być zrozumianym, nie używaj mylących
nieużywanych na codzień zwrotów
kszychu
Cytat(php programmer @ 20.11.2006, 15:20:48 ) *
Może i działa poprawnie, ale nikt kto wypełnia ankietę
nie będzie sprawdzał znaczenia frazy "gesty myszy",
ja tez pomyślałem że to jakaś autorska nazwa czynności,
jeśli chcesz być zrozumianym, nie używaj mylących
nieużywanych na codzień zwrotów

blink.gif snitch.gif biggrin.gif
Proszę kolejnych, którzy nie wiedzą czym są gesty myszy, by nie kompromitowali się już w tym wątku.
siemakuba
Hehe :) Pytanie jest o gesty myszy, czy używasz i czy mają znaczenie dla ciebie z tego co pamiętam. Skoro nie wiesz co to jest, znaczy nie używasz i nie są dla ciebie ważne. No jaka tu filozofia?

pozdr.
em_pl
Gesty myszy (Mouse Gestures), zapoczątkowane przez Operę, działające teraz również w Firefoksie (jako wtyczka) i w Konquerorze, ułatwiają nawigowanie strony.

Np. przytrzymujesz prawy przycisk i jedziesz myszką w lewo = strona w stecz, analogicznie w prawo, strona do przodu.

Można sobie również konfigurować gesty wg własnego uznania.
dr_bonzo
Moze inna nazwa pomoze: 'skroty myszkowe' (opis macie wyzej) biggrin.gif
jak dla mnie rzecz genialna, tylko brakuje mi skrotu dla "home" w operze
enigma
proszę bardzo biggrin.gif
Speedy
Ja nie używam tzw. gestów myszki. Moja myszka ma więcej przycisków niż normalna i nawigowanie w przeglądarce mogę sobie skonfigurować dla odpowiednich przycisków w myszce bez żadnej zabawy z konfigurowaniem przeglądarki tongue.gif.
jarmiar
ja wypełniłem już tę ankietę.
pozdro smile.gif

ps. uzywam Firefoxa! jest najlepszy!!!
Sh4dow
Ciekawa ankieta, jednym problemem bedzie grypa osob z tego forum, o dosc zawezonym profilu, ale spoczko. Czy wyniki ankiety beda gdzies opublikowane czy sa tajne / poufne ? guitar.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.