Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] formularz
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
DANGER
  1. <?php
  2. '<input type="hidden" name="nick" value="'.$nick.'"/>
  3. <input type="hidden" name="mail" value="'.$mail.'" />
  4. <input type="hidden" name="plec" value="'.$plec.'" />';
  5. ?>

to niektore pola mojego formularza....wszystko dziala jezeli calosc jest poprzedzona echo a jezeli nie to juz nie przekazuje zmiennych ;/ problem tkwi w tym ze nie chce zeby tam bylo echo bo wtedy wyswietla mi to w zrodle strony a tego nie chce ;/

jak przerobic ten formularz zeby dzialal.
nospor
powiem krotko: ke?
Echo sluzy do wywalenia do przegladarki jakiegos tekstu. ale mozesz to zrobic nie poprzez echo, ale normalnie wyswietlic, ale to nie moze byc juz w kodzie php.

proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole:
Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole
Sabistik
To co Ty chcesz dokładnie zrobić? Nie chcesz tych inputow to po co je tworzysz?

Poczytaj sobie lepiej o session" title="Zobacz w manualu php" target="_manual.
DANGER
chce te inputy bo mi sa potrzebne... ale jak zrobic tak zeby byly w kodzie php i zeby DZIALALY i zeby nie bylo ich widac w zrodle strony smile.gif tak wiem wiem moje sposoby sa wspaniale tongue.gif
nospor
poraz kolejny zignorowales moją prośbę o zastosowanie sie do zasad forum Przedszkole. zamykam.
Topic zostanie ponownie otwarty gdy poprawisz wszystkie swoje topici na forum przedszkole zgodnie z zasadami. Dziekuje za uwage smile.gif

edit:
otwieram i udzielam odpowiedzi:
Cytat
i zeby nie bylo ich widac w zrodle strony
no ale to co masz w przegladarce to masz i w źrodle strony. nic na to nie poradzisz smile.gif
Jakby nie bylo źrodla strony, to przeglądarka nie mialaby co pokazac
DANGER
ale nie da sie jakos tego usunac ze zrodla ? bo to jest w petli i wyswietla mi wszystkie dane o uzytkownikach ktore staralem sie przeslac....omg chyba jestem za glupi na to
nospor
no jak cos ma sie wyswietlic w przegladarce to w źrodle musi byc.
A poco przesylasz "tajne" dane uzytkwonika do przegladarki skoro nie chcesz by ktos je widzial?
Jesli juz tak bardzo musisz, to przechowuj je w sesji.

Opisz moze bardziej problem, co chcesz zrobic, to moze lepiej ci sie uda doradzic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.