Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: oferta współpracy przy budowaniu dużego portalu internetowego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
smoluch
Witam,
poszukuje profesjonalisty, który wykonałby obszerny serwis internetowy(rozrywkowy) wraz z bardzo obszernymi systemami bazodanowymi. Przedsięwzięcie oceniam na około 0,5 roku pracy. Dysponuje pełną grafiką na stronę internetową. Profesjonalnym planem marketingowym wysoko ocenionym przez kadrę katedry marketingu Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Dysponuję również wszelkimi opracowaniami architektury systemu, specyfikacji itp. materiałów nad którymi pracowałem blisko 10 miesięcy. Sam jestem absolwentem tego wydziału. Od kilku lat pracuje zawodowo. Na rzyczenie przedstawie swoje CV. Obecnie pracuje w czołowej btl agencji reklamowej w Polsce i jednej z największych na świecie.Nie proponuje zarobków ale udziały w całym przedsięwzięciu. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny w celu dalszych ustaleń.
Łukasz Smoliński
tel. 504019856
wasowo@poczta.fm
trucksweb
Cytat(smoluch @ 2.01.2007, 19:05:10 ) *
Od kilku lat pracuje zawodowo. Na rzyczenie przedstawie swoje CV. Obecnie pracuje w czołowej btl agencji reklamowej w Polsce i jednej z największych na świecie.

nie zebym sie czepial, ale z ogloszenia nie dowiedzialem sie o co biega. Poszukujesz programisty php ?Co to za serwis ma byc ? jakas umowa ?i skad wiadomo, ze projekt nie padnie po kilku mc pracy nad nim ? worriedsmiley.gif
smoluch
Oczywiście masz rację nie napisałem konkretnie ale uważam że konkretów na forum się nie da przedstawić.
Poszukuje programisty php który wykona serwis o rozrywce na poczatku tylko w Warszawie. Serwis zawierający bardzo obszerne informacje o kazdym miejscu rozrywki czyli pubie, restauracji, kafejce, clubie itd. Obszerność tych informacji taka sama albo większa niż na stronach internetowych. Jednak serwis to tylko około 20% całej działalności. Reszta to organizacja rozrywki dla różnych grup docelowych (mam w tym doswiadczenie), usługi consultingowe it itd itd. Tak naprawdę o przedsięwzięci możnaby opowiadać cały dzień.Kwestia umowy? oczywiście forma współpracy i kwestia umowy jest sprawą otwartą. Proponuje spory udział w ewentualnych zyskach oczywiście do negocjacji już z wybraną osobą. Jeżeli chodzi o to czy projekt padnie czy nie? to trochę, przepraszam pytanie bez sensu;) Oczywiście nie jestem w stanie zagwarantować w 100% powodzenia projektu. Jestem w stanie tylko dostarczyć zainteresowanej osobie wszelkie informacje, które pozwolą jej ocenić czy projekt ma szansę powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.