Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] CMS na portal rozrywkowy z filmikami
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
misiur
Mam do zaoferowania CMS z mojej strony z filmikami Coś takiego jak MAXIOR
Misiur.bee.pl

ale sprzedaje go pod postacią:
SKRYPT

możliwości skryptu:
- panel admina
- wyszukiwarka osób
- mailing
- zarządzanie kategoriami
- dodawanie filmów przez urzytkowników
- weryfikowanie przez admina
- ocena i komentarze
- rejestracja użytkowników
- newsletter
- szukanie użytkownika

cena 20zł

kontakt: mar-sew@o2.pl
Kisiol_Ent
CENA, ile to kosztuje? o.0
misiur
20 Zł smile.gif
mike
Cena (co by nie mówić) zawsze daje wyobrażenie o jakości.
A tu mamy do czynienia albo z jakimś gniotem albo z działalnością charytatywną.

~misiur jeśli ten skrypt zawiera wszystkie opisane przez Ciebie funkcji i działa poprawnie to zapomniałeś chyba o dwóch zerach w ten cenie.

Znaj swoją wartość, bo do końca życia będziesz pisał srtonki za 50zł tongue.gif
nrm
mike_mech: cena wynika _prawdopodobnie_ z tego, że to nie jego jest winksmiley.jpg widziałem ten sam skrypt już na wieeelu miejscach, w tym chyba na allegro (oczywiście to nie wyklucza, że to jest autor ale jak sam zauważyłeś ta cena...)
mike
No właśnie, ~misiur powiedz nam jakie masz prawa do tego skryptu i które z nich przejdą na kupującego?
Majątkowe? Autorskie? Gwarantujesz unikalność, czy sprzedajesz kopie każdemu jak leci?
in5ane
gowniane ma uprawnienia, cms z allegro za 15 zl, a wczesniej z warezu ;]
lukasz.sekula
Cytat(mike_mech @ 20.02.2007, 13:16:22 ) *
No właśnie, ~misiur powiedz nam jakie masz prawa do tego skryptu i które z nich przejdą na kupującego?
Majątkowe? Autorskie? Gwarantujesz unikalność, czy sprzedajesz kopie każdemu jak leci?

to praw autorskich mozna sie pozbywac? Majatkowych oczywiscie tak o tym wiedzialem ale autorskich? ohmy.gif
uczono mnie nieco inaczej ale ..moze juz cos sie zmienilo... wtedy ups...sorki :roll2:
drbane
mike_mech, zgadzam się że żaden szanujący się programista nie sprzeda swojej pracy za 20 zł, zwłaszcza że najniższa stawka godzinowa programisty to ok 50zł.
Nie zgodzę się jednak, że cena jest wyznacznikiem jakości, gdyby tak było, to polskie oprogramowanie powinno być gorsze od zachodniego, a polscy pracownicy powinni być jednymi z najgorszych na świecie.

A tak ogólnie to wydaje mi się że wiekszość postów (łącznie z moim) to typowy OFFTOPIC, nie mający nic wspólnego z ogłoszeniem.
skowron-line
Kod
DB function failed with error number 1146
Table 'misiur.sp_session' doesn't exist SQL=SELECT session_id FROM sp_session WHERE session_id=MD5('ab35449e07b834ed1139b97d21e48b82')
SQL =

SELECT session_id FROM sp_session WHERE session_id=MD5('ab35449e07b834ed1139b97d21e48b82')

20zl... bez komentarza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.