Jest sobie uzywany przeze mnie skrypt i wszystko ladnie dziala, przesylaja sie dane z formularzy itp., ale nie wiem czemu nie mozna zdefiniowac nadawcy... chcialbym, aby w mojej "skrzynce e-mail" w polu nadawca ukazal sie adres ustalony za pomoca skryptu, a nie taki, ktory jest domyslny dla calego serwera z ustawien glownych... przypuszczam, ze cos przeoczylem, tylko nie wiem co...
<?php $MailToAddress = "adres@adres.pl"; $redirectURL = "plik.php"; $MailSubject = "Temat"; $MailFrom="adres@adres.pl"; $Message = "<font color=red><b>Naglowek</b></font><br><br>"; return; $GLOBALS[$key] = $val; $Message .= "<b>$key:</b> "; foreach ($val as $vala) { $Message .= "$vala, "; } $Message .= "<br><br>"; } else { if (($key == "Submit") || ($key == "submit")) { } else { if ($val == "") { $Message .= "$key: - <br>"; } else { $Message .= "<b>$key:</b> $val<br>"; } } } } $Message = "<font face=verdana size=1>".$Message; mail( $MailToAddress, $MailSubject, $MailFrom, $Message, "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2rnFrom: ".$email."rnBCc: ".$MailToCC); ?>
Pozdrawiam