Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dodawanie danych z formularza do odp. miejsca w dokumencie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
p4tryk
siema
mam zrobiony formularz,i z niego są dodawane informacje do paru plików,z tym że niektóre dane muszą być wklejone np. w środku pliku po odpowiednim wyrazie lub frazie,

np.dla formularza z wypełnioną nazwą poland,dane te mają być dodane do miejsca po poland w jakimś pliku.

Mam nadzieje, że skumaliście o co mi chodzi,liczę na Waszą pomoc

pozdro
maryaan
hmm i co w zwiazku? :roll2: pokaz kod formularza, pozniej kod ktorym
Cytat
z niego są dodawane informacje do paru plików
a na koncu napisz w ktorym miejscu masz problem...
p4tryk
dla czytelności wrzuciłem kod na stronkę:
http://phpfi.com/210893
w jednym pliku mam kod formularza oraz kod .php, który dodaje dane pochodzące z formularza.

problemu na razie nie mam,bo w ogóle nie zacząłem używać tego dodawania do określonego miejsca w pliku.
Nie wiem nawet jak zacząć,jak to się robi,a jest mi to bardzo potrzebne->w tym jest problem winksmiley.jpg

pozdro

EDIT
podajcie chociaż linka jak to się robi,bo jak nie wiem nawet jak to szukać sad.gif

kurcze no
pomóżcie
chociaż linka jakiegoś dajcie
sad.gif
maryaan
no przeciez od 30 linijki przypisujesz przylatujace postem dane do zmiennych i zapisujesz je do kolejnych plikow wiec nadal nie rozumiem w czym lezy problem?
p4tryk
przypisuję,tak
ale chcę żeby były przypisane te dane do np.40linijki w dokumencie,po jakimś tam tekście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.