Robie wlasnie mala stronke gdzie uzytkownik sie rejestruje ale rowniez moze wrzucic swoj powiedzmy "tomik poezji" czy tam co kolwiek kto chce w pliku *.doc
zrobilem caly formularz oparty o mysql , administrator servisu moze wybrac uzytkownika z listy gdzie ma okrojone podstawowe informacje o uzytkowniku , a kiedy da' wiecej informacji ' ma ladnie na jednej strony wszystko z detalami o danym uzytkowniku , teraz do tego chce dostawic mozliwosc zeby administrator mogl pobrac to co ten uzytkownik wrzucil do bazy czyli ten " tomik poezji " w *.doc.
Plik jest w bazie a to skrypt ktorym jakos mogl bym go wyciagnac
<? include ("../config.inc.php"); { $id = $_GET['id']; $query = "SELECT name, type, size, content FROM registry WHERE id = '$id'"; exit; } $query = "SELECT id, name FROM registry"; { } else { { } } ?>
Do tej pory mam takie cos jednak kiedy to odpale w postaci http://nazwaservera/download.php wyswietla mi wszystkie pliki z bazy a kiedy znowu podam id rekordu chce odrazu zapisywac mi ten plik
a chce aby w formularzu moc ustawic link ktory po nacisnieciu zweryfikuje rekord i pozwoli mi sciagnac ten plik ktory jest wlasnoscia danego uzytkownika ;/
dzieki za pomoc