Przepraszam ze o tym pisze tutaj, ale szczerze powiedziawszy nie wiedzialem gdzie zadać to pytanie, jak równiez nie bardzo wiem w jaki sposob tego szukac w google (pod jaka nazwa).
A mianowicie chodzi mi o znalezienie skryptu dzialajacego identycznie badz podobnie jak na stronie:
Strona Testowa po wlaczeniu opcji edycji poprzez KLIKNIJ TUTAJ ABY EDYTOWAĆ TĄ STRONĘ
Buduje pewna stronke i chcial bym by administrator (badz moderator) strony mogl w taki sposob zarzadzac trescia strony jak na powyzszej stronce. Wiem wiem moge napisac wlasny to nie problem stworzyc choc by podobny system np do tego tutaj na forum. Ale nie w tym rzecz, chodzi mi mianowicie by uzytkownik ktory nie ma zielonego pojecia o znacznikach bbcode i HTML mogl w wygodny sposob zarzadzac obrazkami i czy tabelami i wynik dokonanych zmian bylby plynie wyswietlany mu, jak to ma miejsce na stronie ktore linka podalem wyzej.
Napewno sa gotowe skrypty ktore mozna wykorzystac do stron, dlatego tez zwracam sie z prosba do was gdzie takowe mozna znalesc i jak je szukac. Nie koniecznie musza byc darmowe (choc taki nie ukrywam ze bylby tez dobry).