Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Layout do BLOG-Serwisu / INFO-Serwisu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
koordylier
Witam

Mam do sprzedania Layout do BLOG-Serwisu / INFO-Serwisu:
http://bruno.mynew.ws/BLOG-3.12bAI.jpg

Możliwe jest dokonanie drobnych modyfikacji.
Cena do uzgodnienia.

W razie wątpliwości / pytań zapraszam na:

GG: 7369412
e-mail: brunhild_a_skowronski@o2.pl

Zapraszam
devnul
czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie
Daimos
stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac
a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? smile.gif
devnul
ojj do podstaw to mu jeszcze daleko. toć to się chyba dopiero włączać PS'a uczy chłopak i to też mu nie za dobrze z tego co widać idzie
koordylier
Cytat(devnul @ 6.04.2007, 00:39:15 ) *
czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie

//Devnul... po pierwsze nie próbowałem i nie próbuję wcisnąc kitu... po drugie beznadziejne czy nie prosze zachowaj to dla siebie - wszystko jest kwestią gustu - jak domniemam to jest dział sprzedaży a nie komentarzy... a co do linka... to nie wiem czemu nie działa (u mnie działa poprawnie na Operze, Firefoxie i IE) moze jakiś pomysł /rada jak zaradzic temu questionmark.gif

Cytat(my salsa @ 6.04.2007, 01:07:31 ) *
stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac
a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? smile.gif

//a czy ja uważam że moje prace są piekne ach i och... czy uwazam że są profesjonalne??
Nic z tych rzeczy. I owszem jestem początkujacy... od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ?
devnul
co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza

Cytat
od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ?

prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest)
koordylier
Cytat(devnul @ 6.04.2007, 12:05:47 ) *
co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza

// hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży.

Cytat(devnul @ 6.04.2007, 12:05:47 ) *
prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest)

// nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać.
devnul
Cytat
hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży.

chyba jednak u wszystkich poza Tobą

Cytat
/ nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać.

nie popadam w skajność - to jest poprastu słabe - a i to bardzo delikatnie mówiąc - strony robione 10 lat temu mialy bardziej estetyczną grafike - jest XXI wiek era web2.0 a ty odstawiasz coś na wzór pisanki (świąteczna atmosfera się udziela?) z nadzieją że ktoś to kupi - naprawde - troche samokrytyki i szacunku do samego siebie - bo tak to nie dość że nie sprzedasz to jeszcze zyskasz opinie kogoś kto poprostu nie potrafi robić tego dobrze i będzie ona się ciągneła za Tobą bardzo długo. Dlatego może lepiej pochamuj swoje zapędy sprzedaży i poćwicz lepiej to robienie layoutów i opanuj porządnie narzędzie w którym pracujesz. Popatrza na prace innych grafików i ćwicz swój własny styl (ale zdecydowanie inny niż ten obecny) a dopiero wtedy staraj się coś sprzedać. Bo naprawde idziesz w bardzo złym kierunku i każdy na tym forum to potwierdzi.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.