Sprzedam portal ogłoszeń noclegowych. Serwis (skrypt + grafika) jest bardzo rozbudowany i w pełni funkcjonalny.

Strona została ukierunkowana na ogłoszenia z wybrzeża. Oznacza to, że odwiedzający może zamieścić, bądź znaleźć ogłoszenia dotyczące kurortów nadmorskich, bądź przyjeziornych na terenie polskiego wybrzeża. Jest to ewidentna przewaga nad innymi portalami, które otwierają się na wszystkie rodzaje ogłoszeń.

Napisany skrypt jest całkowicie seo friendly - zmienne opisy, słowa kluczowe i tytuły poszczególnych stron + przyjazne linki . Ponad to posiada rozwiązania, które usprawniają odwiedzającemu obsługę strony, jak wielorzędowy podział kategorii, wyszukiwarka, możliwość sortowania danych, oraz formularze z zastosowaniem funkcji wysiwyg.

Grafika zastosowana na stronie jest czytelna, przejrzysta i pocięta z zastosowaniem DIV'ów, dzięki czemu staje się łatwiejsze zarządzanie kodem strony, a sam portal przyjaźniejszy. Nie można pominąć, że dużym plusem portalu jest zastosowanie technologii AJAX, dzięki której portal zyskuje na estetyczności.

Sam skrypt zarządzany jest panelem administratora, który został zabezpieczony logowaniem. W panelu możemy zarządzać ogłoszeniami (aktywacja, edycja, usuwanie), newsami (edycja, dodawanie, usuwanie), podstronami (edycja, usuwanie, dodawanie), oraz ustawieniami strony.

>Strona dostępna jest pod adresem: www.kzadvert.webd.pl
>Panel administratora: www.kzadvert.webd.pl/admin/
>Dane do panelu admina to: login: admin, hasło: zaloguj.

Interesują mnie tylko konkretne oferty kupna. Nie jestem zainteresowany współpracą, bądź wymianą.

Cały serwis jest mojego autorstwa. Sprzedam za rozsądną cenę

Więcej informacji pod via gg. (1794304).