Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] http://www.go69.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Arti2007
Witam,

zapraszam na moją stronę

http://www.go69.pl

proszę o ocenę funkcjonalności mojego serwisu wszelkie sugestie mile widziane.Zapomniałbym poinformować że jest to sklep internetowy ale oczywiście żadnych zakupów nikt robić nie będzie musiał.:-)))))
webdice
Wygląd wypasiony, nic dodać nic ująć. Co do kodu, sformatuj go ładnie, dogłębniej się mu nie przyglądałem bo nie da się czytać czegoś takiego. Walidator zgłasza jeden błąd:

Kod
...es/payments.gif" alt="płatności" alt="płatności" class="domroll images/pa

chyba wiesz co z tym zrobić.
Daimos
ciezko zrobic linka klikalnego?

- zielona czcionka mini menu, jakos mi nie pasuje za bardzo
- biorac pod uwage poziom calego layout`a, ikonka obok koszyka (torba na zakupy) wygląda na wyciętą w 10sek, na odwal - brzydko wygląda

a tak pozatym ciezko sie do czegos przyczepic smile.gif
dlatego jeszcze raz sie czepie: LINK KLIKALNY smile.gif

a ocenic funkcjonalnosc?
sklep jak sklep snitch.gif

a na powaznie, meczaca nawigacja przy wyborze produktow, po samym obrazku ciezko wywnioskowac co jest co
to jest raczej skrypt nadajacy sie do galerii zdjec, a nie do przedstawienia produktow
siemakuba
Cóż powiedzieć, mało erotyczne ;)
Gdzie czerwień, czerń, koronki? Biusty? Nogi? Gdzie jest erotyka w sexshopie? Kurczaki, sam wibrator jest mało erotyczny ;)

pozdr.
shpyo
LOL, to ma być sexshop? biggrin.gif
A gdzie ten klimacik?
sticker
to tak:
- kolory bardzo przyjemne nie szczypią w oczy ( ale czy dobrze trafiłeś nimi w profil strony- raczej nie)
- biała ramka na zewnątrz (tło) bardzo odwraca uwagę
- nawigacja mało przejrzysta klient chce wiedzieć co ma kupić ma być troche autosugestii a nie linki do klienta który wie że na pewno to chce i nic wiecej smile.gif

jakos tak śrdenio 5/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.