Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sonda dotycząca powstania nowego działu na forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Rafael6666
Dział: Marketing internetowy. Byłoby to miejsce gdzie wszyscy użytkownicy mogliby się wymieniać linkami, buttonami, bannerami i innymi rzeczami związanymi z marketingiem internetowym. Proszę wziąć udział w sondzie.

Pozdrawiam smile.gif ...
LonelyKnight
Hehe smile.gif ...nie chce krakać ale coś mam przeczucie, że pomysł nie spodoba się grupie trzymającej władzę tongue.gif Poza tym wymiana linkami to 'internetowy marketing'?? smile.gif smile.gif smile.gif
Rafael6666
A dlaczego ten pomysł nie ma się spodobać ekipie prowadzącej? Przecież ja chcę się tylko dowiedzieć jaka część osób na tym forum jest czymś takim zainteresowana smile.gif ...
kwiateusz
Równie dobrze na giełdzie moga się wymieniać, nie rozumiem problemu
Indianin
A po co robic smietnik z forum ?
Rafael6666
A dlaczego uważasz, że to jest robienie śmietnika z forum? Dzięki temu wiele osób będzie mogło na przykład zyskać wyższą pozycję w google, albo wiele odwiedzin na swojej stronie smile.gif ...
Indianin
Ale od tego sa inne fora . Z php ma to tyle wspolnego co fizyka kwantowa .
mike
Cytat(Rafael6666 @ 4.06.2007, 21:50:57 ) *
A dlaczego uważasz, że to jest robienie śmietnika z forum? Dzięki temu wiele osób będzie mogło na przykład zyskać wyższą pozycję w google, albo wiele odwiedzin na swojej stronie smile.gif ...
Forum nigdy nie było miejscem promowana lub reklamowania czegokolwiek. Zarówno treści komercyjnych jak i niekomercyjnych.

To o czym mówisz nie jest żadnym marketingiem tylko miejscem gdzie każdy będzie walił spam i reklamy serwisów.
Moim zdaniem możecie zapomnieć że wydzielimy miejsce na katalog (farmę) linków.

A poza tym takie miejsce już jest.
Zawsze kiedy coś takiego się pojawi leci do śmietnika tongue.gif

P.S.
Przenoszę z Hydeparku na Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
shpyo
od tego masz PiO i webhelp ;D
seaquest
mike: nie potrafiłbym ująć tego lepiej od Ciebie smile.gif
nospor
Cytat
A dlaczego ten pomysł nie ma się spodobać ekipie prowadzącej?
Hmm... moze dlatego ze juz ci to wyjasnialem jakis czas temu na PW. Nie wiem czemu teraz sie dziwisz? Zachowujesz sie tak, jakbys ze mna w tej sprawie nie rozmawial. Oj nie ladnie...
DeyV
Oj - a jak admin mówi "nie ładnie", to .. biada Ci...
nospor
Cytat
Oj - a jak admin mówi "nie ładnie", to .. biada Ci...
Oj, zaraz tam biada... Ostatnio poczta gubi przesyłki i list z pewnym proszkiem, który wysłałem do naszego kochanego autora topicu, może nie dojdzie...

winksmiley.jpg
mike
Kaaaboom, kabom?

Wyślijcie mnie, buhahahaha (upiorny śmiech)
kwiateusz
Chyba pora skończyć się z tym naśmiewaniem, zresztą wyniki ankiety mówią same za siebie...
Pozwolę sobie zamknąć bo jeszcze rzeczywiście porozchodzą sie różne dziwne paczki haha.gif
DeyV
kurcze - moderator mnie zamknął tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.