Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.phpbb.com.pl -> w planach serwis opensource
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patrycjusz
Witam.
Zrodził się (w głowach paru osóB) ostatnio projekt stworzenia
serwisu www.phpbb.com.pl.
Serwis ma mieć tematykę związaną z systemem forum phpbb i systemami tworzonymi na rzecz jego rozwoju
a w przyszłości planowane jest jego rozwiniecie o ogólnie pojęte tworzenie modułów i
systemów do projektów open source.
Szukamy ludzi zainteresowanych współpracą przy tworzeniu i późniejszym rozwoju takiego serwisu.
Osoby zainteresowne prosimy o wykaz swoich referencji
(kto i przy jakim projekcie do tej pory uczestniczył)
Wszystkich chetnych do wsółpracy zapraszam do kontaktu z Fo
(szefem pionu od spraw personalnych) lub spenalzo
(szefem projektu badawczego i rozwojowego).
Pozdrawiam patS.
MarcinJarek
Ja sie zgłaszam. Moj gg to 2811253 mejl to marcin-jarek@wp.pl
DeyV
myśle że warto to zrobić Zachęcam wszystkich.
A na poparcie swoich słów, artykuł, pokazujący dlaczego warto robić strony .... za darmo.
http://www.nethut.pl/artykul.php/t/116
scanner
Pomysl b. dobry, ale - zgodnie z nazwa domeny, trzymajcie sie tylko i wylacznie tematyki phpbb.
Nie wiem, czy wyrobie czasow, ale na pewno swoj skromny grosz jakos do projektu przyloze smile.gif
MarcinJarek
patrycjusz: Popieram to:)
Jabol
osobiście nie mam zbyt wiele czasu więc aktywnie się do projektu przyłączał nie będe, ale projekt w 100% popieram smile.gif .
ramze
A po co to wszytstko jeżeli jest phpbb.pl.
scanner
phpbb.pl jest martwe smile.gif Pozostało siępo nim tylko forum tongue.gif
[Przemo]
phpbb.pl nie jest martwe, poprzednia osoba ktora robila portal zabrala go i nowy jest w trakcie tworzenia winksmiley.jpg
Ale zobaczymy ktory bedzie lepszy.
Seth
Co powiecie na to: http://flyer.tq.pl/phpbb/index.html (projekt przyszlego phpbb.com.pl) ?
Najwyrazniej komus juz sie spodobala ta domena.
spenalzo
Cytat
Co powiecie na to: http://flyer.tq.pl/phpbb/index.html (projekt przyszlego phpbb.com.pl) ?
Najwyrazniej komus juz sie spodobala ta domena.

No spodobała się, fakt - ale nam. :-) To jest projekt dla nas :-)
Fo
Tak dokladnie spenalzo aaevil.gif 8) aaevil.gif
Wankster
Projekt strony super, tylko nie pasuje mi ten zielony...
.dragonfly
Jak dla mnie bomba!.
Bakus
Pomysł super...
Można było by tam umieścić mody przygotowane dla tego forum (kolorwanie składni, itp.)

Nie wiem, na ile będę miał możliwość (fizycznie i daną przez Was), ale się z wielką chęcią przyłącze... smile.gif

"Poproście a będzie wam dane..."
Fo
witam, widze ze jest zainteresowanie przylaczeniem sie do projektu winksmiley.jpg
jesli ktos z Was czytajacych ten temacik chcialby sie przylaczyc do projektu i uwaza ze jednak moglby cos wniesc winksmiley.jpg to bardzo prosze do mnie na PW male streszczonko swojej osoby.... od kiedy, czym, sie zajmuje, co chcialbym robic w squadzie. czyli mowiac krocej jakie mam doswiadczenie i co chcialbym robic ( przy czym pomoc ) winksmiley.jpg

pozdrawiam Fo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.